Philips AVENT Krém na bradavky 30 ml + Vložky do podprsenky jednorazové 100 ks

Philips AVENT Krém na bradavky 30 ml + Vložky do podprsenky jednorazové 100 ks

Philips AVENT Krém na bradavky 30 ml + Vložky do podprsenky jednorazové 100 ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Philips AVENT Krém na bradavky 30 ml + Vložky do podprsenky jednorazové 100 ks - popis produktu

Jednorazové vložky do podprsenky 100 kusov. Vlastnosti: - Komfortné a nenápadné - Maximálne pohodlie - NOVÝ dizajn – hexagonálna textúra Neviditeľné pod oblečením Ultra tenké a tvarované - dizajn, ktorý pohodlne pasuje na prsia. Väčšia pre viac ochrany, tenšia pre viac pohodlia a diskrétnosti. 2 samolepiace pásiky udržia vložku na mieste. Ultra absorpčné Viac vrstiev s vysokou absorpciou a vrstva, ktorá zachytí vlhkosť vo vnútri vložky. Ultra mäkká vrstva Hodvábne jemné a priedušné prírodné materiály. Dermatologicky testované. Jednotlivo balené pre dokonalú hygienu. Vyvinuté v spolupráci s laktačnou poradkyňou Vicki Scott, ktorá viac ako 15 rokov pomáha mamičkám pri dojčení. Pocit sucha a pohodlia cez deň i v noci. Philips AVENT Krém na bradavky Avent Moisturising Nipple cream je ideálny na ošetrenie boľavých alebo popraskaných bradaviek – obnoví a zvláčni pokožku. Zloženie krému je pre dieťatko bezpečné, pred kojením ho nie je potrebné z bradavky odstraňovať. Pomáha tiež pri príprave na dojčenie - pri aplikácii jeden- alebo dvakrát denne počas tehotenstva pomáha pripraviť pokožku na dojčenie a pri použití po pôrode medzi jednotlivými kŕmeniami pomáha mamičkám zachovať si jemnú a vláčnu pokožku. Bez farbív, konzervačných prostriedkov alebo parfumu. Obsahuje kokosový olej a aloe vera, teda prírodné prísady, ktoré pomáhajú hydratovať pokožku a zjemňovať bradavky. Obsahuje Medilan™, mimoriadne čistú formu lanolínu, ktorý vniká do vonkajších vrstiev pokožky a zlepšuje úroveň hydratácie a zvyšuje pružnosť. Objem 30 ml.

Tento produkt nájdete v skupine Intímna hygiena, je v ponuke značky Philips AVENT v ponuke e-shopu Najlekaren.eu.

Produkt Philips AVENT Krém na bradavky 30 ml + Vložky do podprsenky jednorazové 100 ks patrí do skupiny produktov Vložky do podprsenky, je v ponuke značky Philips AVENT, v ponuke predajcu Najlekaren.eu.

Philips AVENT Krém na bradavky 30 ml + Vložky do podprsenky jednorazové 100 ks - parametre produktu

Philips AVENT Krém na bradavky 30 ml + Vložky do podprsenky jednorazové 100 ks - história ceny a dostupnosti

Philips AVENT Krém na bradavky 30 ml + Vložky do podprsenky jednorazové 100 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Philips AVENT Krém na bradavky 30 ml + Vložky do podprsenky jednorazové 100 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?