PC stôl GRAYSON NEW Dub sonoma / biela #7164638

PC stôl GRAYSON NEW Dub sonoma / biela #7164638

PC stôl GRAYSON NEW Dub sonoma / biela #7164638

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

PC stôl GRAYSON NEW Dub sonoma / biela - popis produktu

Chystáte sa zariaďovať herňu, pracovňu alebo detskú izbu? Máme pre vás niečo, čo vám môže pomôcť. Dizajnový PC stôl GRAYSON NEW predstavuje spojenie moderného a praktického nábytku. Vyznačuje sa štýlovým dizajnom a atraktívnym farebným prevedením. Tento počítačový stôl ocení každý a vzhľadom na veľkosť pracovnej plochy ho možno využiť na viac účelov. Využiteľný je pri hraní obľúbených počítačových hier. Svojej úlohy sa dokonale zhostí aj v detskej izbe aj v kancelárii. Hravo sa naň zmestí počítačová zostava a ešte zostane dostatok priestoru pre ostatné veci, ktoré treba mať po ruke. Deti budú mať priestor na školské pomôcky a učebnice, vy si tam zase môžete odložiť kancelárske potreby. Nad základnou pracovnou plochou je vyvýšená polica. Pokiaľ na ňu postavíte monitor, budete ho mať v správnej výške, teda vo výške očí. Praktická polica sa nachádza aj pod pracovnou doskou a nesmie chýbať ani priehradka na PC hardvér. Super vychytávkou je otvor pre káble, prívod energií a dátových sietí, ktorá nemôže chýbať pri kvalitnom hráčskom počítačovom stole. S týmto multifunkčným, štýlovým a dizajnovým kúskom máte všetko vyhrané. Posledným krokom k dokonalému zážitku je LED osvetlenie, ktoré však nie je súčasťou stola. Možnosť zakúpenia LED osvetlenia v našom e-shope. Farba:dub sonoma / bielagrafitgrafit / biela Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:laminovaná DTD Rozmery:šírka: 160 cmhĺbka: 69 cmvýška: 93,8 cm rozmery kontajnera: 27x59x61,5 cm Hmotnosť:60 kg Dodávané v demonte.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pracovné stoly od značky VIPKON, farebná verzia je hnedá, je vyrobený z materiálu DTD doska, nájdete ho u predajcu Inpostele.sk.

Produkt PC stôl GRAYSON NEW Dub sonoma / biela #7164638 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pracovní stoly od značky VIPKON, farebná verzia je hnedá, je vyrobený z materiálu DTD doska, nájdete ho u predajcu Inpostele.sk.

Tento produkt nájdete v skupine PC stoly, vyrába ho značka VIPKON, farebná verzia je hnedá, materiálové prevedenie je DTD doska v ponuke e-shopu Inpostele.sk.

PC stôl GRAYSON NEW Dub sonoma / biela - parametre produktu

FARBABiela
FARBASivá
FARBAHnedá
DEKORDub sonoma
DEKORGrafit
ŠTÝLModerný
NOHY STOLA2 nohy
HMOTNOSŤ60 kg
TVARObdĺžnikový
ÚLOŽNÝ PRIESTORÁno
TYP STOLAPC stôl
TYP STOLAPočítačový
MATERIÁLDTD doska
ŠÍRKA160 cm
MATERIÁL DOSKYDTD doska
MATERIÁL NÔHDTD doska
HĹBKA69 cm
VÝŠKA93,8 cm
BAREVNÁ VARIANTADub sonoma / biela
Hmotnosť60000.000g
KategóriaStoly, Pracovné stoly, Pracovní stoly, PC stoly, Biele pracovné stoly, Herné stoly
ZnačkaVIPKON
Farbahnedá
MateriálDTD doska
E-shopInpostele.sk

PC stôl GRAYSON NEW Dub sonoma / biela - história ceny a dostupnosti

PC stôl GRAYSON NEW Dub sonoma / biela - ďalšie zaujímavé produkty

PC stôl GRAYSON NEW Dub sonoma / biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?