Party stan 3x3 m Dekorhome Krémová #5463439

Party stan 3x3 m Dekorhome Krémová #5463439

Party stan 3x3 m Dekorhome Krémová #5463439

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Party stan 3x3 m Dekorhome Krémová - popis produktu

Tento nepostrádateľný skladací párty stan sa skvele hodí na celý rad vonkajších akcií, ako sú rodinné stretnutia, grilovačky, popoludňajšie pikniky, kempovanie, narodeninové oslavy a mnoho ďalších! Stan je ľahký, takže ho je možné zložiť pre ľahké skladovanie a prepravu. Je vyrobený z oxfordskej látky 210D so strieborným povlakom a výborne vzdoruje vode aj UV žiareniu. Blokuje totiž škodlivé UV lúče a dobre znáša vlhkosť a daždivé počasie. Altánok má bočné steny, ktoré vás ochránia pred otravným hmyzom. Bočné panely majú ozdobné okná a vstupný panel je na zips pre pohodlné a ľahké vchádzanie. Poznámka: NIKDY tento produkt nepoužívajte za nepriaznivého počasia, napríklad počas silného vetra, hustého dažďa, sneženia, búrky a pod. Farba:bielakrémováčervenámodrásivohnedá taupeantracitčierna Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:oxfordská látka 210D so strieborným povlakom / PE (polyetylén) / oceľ Rozmery:šírka: 291 cmdĺžka: 291 cmvýška: 245 cm Hmotnosť:12 kg Dodávané v demonte.

Produkt Party stan 3x3 m Dekorhome Krémová #5463439 patrí do skupiny produktov Zahradné stany od značky Vida, farebná verzia je krémová, je vyrobený z materiálu polyetylén, nájdete ho u predajcu Inpostele.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradná párty, patrí pod značku Vida, vo farbe krémová, materiálové zloženie polyetylén, v ponuke predajcu Inpostele.sk.

Produkt Party stan 3x3 m Dekorhome Krémová #5463439 patrí do skupiny produktov Párty stany, patrí pod značku Vida, farebná verzia je krémová, materiálové zloženie polyetylén v ponuke e-shopu Inpostele.sk.

Party stan 3x3 m Dekorhome Krémová - parametre produktu

FARBABiela
FARBAČierna
FARBAModrá
FARBAČervená
FARBASivá
FARBAHnedá
FARBAKrémová
ŠTÝLModerný
BOČNICE (SÚČASŤ BALENIA)Áno
FARBA ZASTREŠENIESivá
FARBA ZASTREŠENIEModrá
FARBA ZASTREŠENIEČervená
FARBA ZASTREŠENIEBiela
FARBA ZASTREŠENIEAntracit
FARBA ZASTREŠENIESivohnedá taupe
TVARŠtvorcový
FARBA KONŠTRUKCIEČierna
FARBA KONŠTRUKCIEBiela
ODOLNOSŤ PROTI DAŽĎUÁno
MATERIÁLKov
MATERIÁLPolyetylén
HMOTNOSŤ12 kg
MATERIÁL ZASTREŠENIEPE (240 g / m2)
MATERIÁL ZASTREŠENIEOxford 210D
VÝŠKA245 cm
MATERIÁL KONŠTRUKCIENerezová ocel
ŠÍRKA291 cm
DĹŽKA291 cm
BAREVNÁ VARIANTAKrémová
Hmotnosť12000.000g
KategóriaKrémy, Stany, Zahradné stany, Záhradná párty, Párty stany, Záhradné párty stany
ZnačkaVida
Farbakrémová
Materiálpolyetylén
E-shopInpostele.sk

Party stan 3x3 m Dekorhome Krémová - história ceny a dostupnosti

Party stan 3x3 m Dekorhome Krémová - ďalšie zaujímavé produkty

Party stan 3x3 m Dekorhome Krémová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?