Dievčenská zatepľovacia bunda s recyklovanou výplňou - čierna

Dievčenská zatepľovacia bunda s recyklovanou výplňou - čierna

Dievčenská zatepľovacia bunda s recyklovanou výplňou - čierna

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 19,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dievčenská zatepľovacia bunda s recyklovanou výplňou - čierna - popis produktu

Dievčenská zatepľovacia bunda so stojačikom a ľahkou konštrukciou, vďaka ktorej je vhodná na každodenné aj športové aktivity v teplejších dňoch prechodného obdobia. Vďaka svojej nízkej hmotnosti nezvyšuje pri pohybe žiadnu hmotnosť navyše, napriek tomu je účinnou hrejivou vrstvou, najmä pod bundou s nepremokavou membránou. Nielenže chráni pred chladom, ale dokonale sa hodí aj ako element vrstveného oblečenia. Dá sa jednoducho zložiť a uskladniť. Produkt má strih typu regular, ktorý sa pohodlne prispôsobí postave, a štandardnú dĺžku, ktorá siaha po boky. Prečítajte si: Ako si správne vybrať prechodnú bundu? Príručka: Ako prať páperovú bundu? Dievčenská prešívaná zatepľovacia bunda s recyklovanou syntetickou výplňou Dievčenská zatepľovacia bunda 4F so 100 % recyklovanou syntetickou výplňou, ktorá je odolnejšia a ľahšie sa ošetruje ako prírodné páperie. Aj keď má kontakt s vlhkosťou, dlhšie si zachováva svoje izolačné vlastnosti a oveľa rýchlejšie schne. Navyše si nevyžaduje zložitý proces prania a sušenia. Funkčné riešenia poskytujúce maximálne pohodlie: technológia 4FWarm a hydrofóbny impregnačný povlak Hydrofóbna impregnačná vrstva pokrýva vonkajšiu vrstvu materiálu a chráni ju pred absorpciou vody. Povlak spôsobuje, že vlhkosť sa zhromažďuje na povrchu tkaniny alebo úpletu a potom voľne steká. Technológia 4F Warm zaručuje tepelný komfort. Spoľahlivé prvky: pohodlný golier a praktické vrecká Krk je zakrytý nízkym stojačikom. Rukávy s manžetami ukončenými elastickou gumou. Na bokoch sú 2 otvorené vrecká. Dievčenská zatepľovacia bunda sa zapína na jednocestný hlavný zips s vnútornou vetroodolnou légou, ktorá znižuje prenikanie chladu do bundy. Spodná časť s elastickou gumkou. Dievčenská zatepľovacia bunda - VLASTNOSTI: strih: regular, ktorý pohodlnie prilieha k telu ponúkane veľkosti: 122-164 štandardný strih s dĺžkou po boky polyesterová, hladká podšívka hydrofóbna impregnácia vonkajšieho materiálu znižuje absorpciu vlhkosti technológia 4F Warm zaručuje tepelný komfort nízky stojačik manžety s elastickým lemom 2 otvorené bočné vrecká jednocestný hlavný zips prekrytý vnútornou vetroodolnou légou spodná časť s elastickou gumkou 100% recyklovaná syntetická výplň poskytuje dostatočné izolačné vlastnosti aj vo vlhkých podmienkach PARAMETRE: Výplň: 100% recyklovaný polyester (syntetická výplň)

Produkt Dievčenská zatepľovacia bunda s recyklovanou výplňou - čierna patrí do skupiny produktov Dievčenské bundy, vyrába ho značka 4F JUNIOR, farebná verzia je ČIERNA, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je určený female.

Dievčenská zatepľovacia bunda s recyklovanou výplňou - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Určeniefemale
KategóriaBundy, Dievčenské bundy
Značka4F JUNIOR
FarbaČIERNA
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dievčenská zatepľovacia bunda s recyklovanou výplňou - čierna - história ceny a dostupnosti

Dievčenská zatepľovacia bunda s recyklovanou výplňou - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Dievčenská zatepľovacia bunda s recyklovanou výplňou - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?