Dievčenská prešívaná zatepľovacia bunda #7950282

Dievčenská prešívaná zatepľovacia bunda #7950282

Dievčenská prešívaná zatepľovacia bunda #7950282

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 17,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dievčenská prešívaná zatepľovacia bunda - popis produktu

Dievčenská prešívaná zatepľovacia bunda. Tento produkt sme vyplnili ľahkou syntetickou výplňou, ktorá podporuje tepelný komfort počas každodenných aktivít vášho dieťaťa. Vonkajší materiál je dodatočne pokrytý hydrofóbnym povlakom, ktorý znižuje absorpciu vlhkosti. Bunda má aj jemný stojačik na ochranu pred vetrom a vrecká, do ktorých si dieťa môže uložiť drobnosti alebo občerstvenie. Bunda poskytuje optimálnu ochranu pred chladom v prechodnom období. Ako prať páperovú bundu?   Dievčenská prešívaná zatepľovacia bunda - VLASTNOSTI: 2 otvorené bočné vrecká, pohodlný stojačik chráni pred chladom, spodná časť a manžety s elastickým lemom, hydrofóbna impregnácia materiálu znižuje absorpciu vlhkosti, hlavný zips prekrytý vnútornou vetruodolnou légou, horné zakončenie zipsu prekryté látkou na ochranu brady, syntetická výplň poskytuje optimálny tepelný komfort počas používania.

Produkt Dievčenská prešívaná zatepľovacia bunda #7950282 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dievčenské bundy, vyrába ho značka 4F JUNIOR, farebná verzia je ČIERNA, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je určený female.

Dievčenská prešívaná zatepľovacia bunda - parametre produktu

Farbačierna
Určeniefemale
KategóriaBundy, Dievčenské bundy
Značka4F JUNIOR
FarbaČIERNA
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dievčenská prešívaná zatepľovacia bunda - história ceny a dostupnosti

Dievčenská prešívaná zatepľovacia bunda - ďalšie zaujímavé produkty

Dievčenská prešívaná zatepľovacia bunda - ako nakúpiť najvýhodnejšie?