Pánsky rýchloschnúci cyklistický dres s dlhým rukávom - kobaltovomodrý

Pánsky rýchloschnúci cyklistický dres s dlhým rukávom - kobaltovomodrý

Pánsky rýchloschnúci cyklistický dres s dlhým rukávom - kobaltovomodrý

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánsky rýchloschnúci cyklistický dres s dlhým rukávom - kobaltovomodrý - popis produktu

Kolekcia MOUNTAIN BIKE bola inšpirovaná surovou prírodou, z ktorej bola prevzatá farebná paleta v zemitých tónoch prerušovaná intenzívnym kobaltovým modrým a žltým odtieňom. Oblečenie bolo navrhnuté pre nadšencov výkonnostnej cyklistiky po horských a lesných cestách. Strih a starostlivo vybrané materiály zaručujú odolnosť, priedušnosť a vodoodolnosť vďaka technológii DWR, čo zaručuje najvyššiu úroveň ochrany. Použité materiály vďaka povrchovej úprave 4FDry zaisťujú maximálne pohodlie počas jazdy. Pánsky cyklistický dres s dlhým rukávom - spoľahlivá podpora na krátke a dlhé trasy Oblečenie určené na cyklistiku bolo vytvorené s ohľadom na nadšencov cestnej cyklistiky všetkých úrovní. Vďaka použitiu funkčných materiálov s priliehavou konštrukciou je dres nielen ľahký, ale poskytuje aj voľnosť pohybu potrebnú pre maximálny výkon na ceste. Technológia 4FDry spolu s ventilačnými zónami účinne odvádza vlhkosť von, čím eliminuje pocit chladu a udržuje vás v pohodlí aj počas intenzívneho cvičenia. Je to kombinácia technológie a funkčného dizajnu, ktorá vám umožní plne sa sústrediť na samotnú jazdu. Tento produkt má strih typu regular, ktorý sa pohodlne prispôsobí postave, a štandardnú dĺžku, ktorá siaha po líniu bokov. Vďaka interlokovej väzbe je tkanina pevná, ale mäkká, pohodlná a pohlcuje vlhkosť. Na oboch stranách má hladkú štruktúru. Rýchloschnúci cyklistický dres je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí. Pozrite si: Ako sa obliecť na bicykel? Pozrite si: Ako prať športové oblečenie a obuv? Maximálny komfort vďaka podporným technológiám: rýchloschnúce vlákna 4FDry Pánsky cyklistický dres s dlhými rukávmi obsahuje navyše rýchloschnúce vlákna s technológiou 4FDry, ktoré podporujú správny odvod vlhkosti smerom von od tela. Detaily, ktoré oceníte počas jazdy: reflexné prvky a raglánové rukávy Zaokrúhlený výstrih. Strih s dlhými rukávmi. Na prednej strane sa nachádza reflexný prvok. Raglánové rukávy neobmedzujú voľnosť pohybu. Tvarovaný a predĺžený chrbát chráni spodnú časť chrbta počas intenzívnej jazdy. Ploché švy predchádzajú podráždeniu pokožky. Pánsky cyklistický dres - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: S-3XL strih: regular, ktorý pohodlnie prilieha k telu štandardný strih s dĺžkou po boky produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí jednotné farby, ktoré sa hodia k mnohým outfitom mäkká a odolná interloková pletenina s hladkou textúrou na oboch stranách zaokrúhlený výstrih dlhý rukáv reflexný prvok na prednej strane raglánové rukávy neobmedzujú voľnosť pohybu jemne predĺžená chrbtová časť ploché švy predchádzajú podráždeniu pokožky rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje odvod vlhkosti navonok

Produkt Pánsky rýchloschnúci cyklistický dres s dlhým rukávom - kobaltovomodrý patrí do skupiny produktov Pánske tričká, je v ponuke značky 4F, farebný variant je modrá, modrý v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické dresy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je modrá, modrý, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je určený male.

Pánsky rýchloschnúci cyklistický dres s dlhým rukávom - kobaltovomodrý - parametre produktu

Farbamodrá
Určeniemale
KategóriaPánske tričká, Dresy, Cyklistické dresy
Značka4F
Farbamodrá, modrý
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánsky rýchloschnúci cyklistický dres s dlhým rukávom - kobaltovomodrý - história ceny a dostupnosti

Pánsky rýchloschnúci cyklistický dres s dlhým rukávom - kobaltovomodrý - ďalšie zaujímavé produkty

Pánsky rýchloschnúci cyklistický dres s dlhým rukávom - kobaltovomodrý - ako nakúpiť najvýhodnejšie?