Pánske rýchloschnúce cyklistické tričko

Pánske rýchloschnúce cyklistické tričko

Pánske rýchloschnúce cyklistické tričko

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske rýchloschnúce cyklistické tričko - popis produktu

Pánske rýchloschnúce cyklistické tričko. Tento produkt sme ušili z elastického, rýchloschnúceho materiálu s technológiou 4FDry. Vybavili sme ho cyklistickým vreckom na chrbte a slnečným filtrom s ochranným faktorom UPF 50+. Reflexné prvky zlepšujú viditeľnosť pri zhoršených svetelných podmienkach.   Pánske rýchloschnúce cyklistické tričko - VLASTNOSTI: reflexné prvky, YKK zips v dĺžke 1/3, vzadu cyklistické vrecko zapínané na zips, perforovaná zónová ventilácia na chrbte podporuje správnu cirkuláciu vzduchu, elastické švy chránia pokožku pred podráždením a prinášajú voľnosť pohybu, mierne predĺžený chrbát, produkt vybavený slnečným filtrom s ochranným faktorom UPF 50+, ktorý je v súlade s normou EN 13758-2. rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje správny odvod vlhkosti navonok.

Pánske rýchloschnúce cyklistické tričko - parametre produktu

Farbačervená
Určeniemale

Pánske rýchloschnúce cyklistické tričko - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske rýchloschnúce cyklistické tričko - ako nakúpiť najvýhodnejšie?

Tričká burgundská červená Tričká burgundský Tričká červená Tričká červený Pánske tričká burgundská červená Pánske tričká burgundský Pánske tričká červená Pánske tričká červený burgundská červená burgundský červená červený burgundská červená burgundský červená červený