Pánsky prešívaný zatepľovací kabát #7949335

Pánsky prešívaný zatepľovací kabát #7949335

Pánsky prešívaný zatepľovací kabát #7949335

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 69,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánsky prešívaný zatepľovací kabát - popis produktu

Pánsky prešívaný zatepľovací kabát. Ideálne na každodenný zimný outfit. Syntetická výplň a dlhší strih poskytujú tepelný komfort počas chladnejších dní. Použili sme aj hydrofóbnu impregnáciu materiálu, ktorá zaručuje ochranu pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami. Ako prať páperovú bundu?   Pánsky prešívaný zatepľovací kabát - VLASTNOSTI: dĺžka nad kolená, početné vonkajšie vrecká: 2 náprsné zapínaní na zips + dvojíte bočné vrecká (2 otvorene a 2 zapínané na nitovacie gombíky), vnútorné vrecko zapínané na zips, dvojcestný hlavný zips je prekrytý vnútornou vetruodolnou légou, integrovaná kapucňa s nastavením, syntetická výplň poskytuje optimálny tepelný komfort počas používania počas chladnejších dní, elastický lem na manžetách, vysoký golier pre dodatočnú ochranu a tepelný komfort, široko prešívaný materiál s hydrofóbnou impregnáciou zlepšuje ochranu pred nadmernou absorpciou vlhkosti.

Produkt Pánsky prešívaný zatepľovací kabát #7949335 patrí do skupiny produktov Pánske bundy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je grafitová, šedá, šedý a je určený male.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske kabáty od značky 4F, farebné prevedenie je grafitová, šedá, šedý a je navrhnutý male.

Produkt Pánsky prešívaný zatepľovací kabát #7949335 patrí do skupiny produktov Zimné bundy, patrí pod značku 4F, farebná verzia je grafitová, šedá, šedý a je prispôsobený male.

Pánsky prešívaný zatepľovací kabát - parametre produktu

Farbašedá
Určeniemale
KategóriaBundy, Kabáty, Pánske bundy, Pánske kabáty, Zimné bundy, Zimné kabáty
Značka4F
Farbagrafitová, šedá, šedý
Určeniemale

Pánsky prešívaný zatepľovací kabát - história ceny a dostupnosti

Pánsky prešívaný zatepľovací kabát - ďalšie zaujímavé produkty

Pánsky prešívaný zatepľovací kabát - ako nakúpiť najvýhodnejšie?