Pánske tréningové nohavice z recyklovaných materiálov #7951690

Pánske tréningové nohavice z recyklovaných materiálov #7951690

Pánske tréningové nohavice z recyklovaných materiálov #7951690

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 32,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske tréningové nohavice z recyklovaných materiálov - popis produktu

Pánske tréningové nohavice z recyklovaných materiálov. Produkt je vyrobený z materiálu s technológiou 4FDry, ktorá podporuje odvod vlhkosti. Elastický pás so sťahovacou šnúrkou, ktorá udrží nohavice v správnej polohe. Vďaka elastickým vláknam vám nohavice zaistia pohodlie počas tréningu. Tento produkt je vyrobený z materiálu s prísadou vlákien získaných z recyklácie. Pánske tréningové nohavice z recyklovaných materiálov - VLASTNOSTI: guma v páse so sťahovacou šnúrkou, 2 otvorené bočné vrecká, česaný materiál podporuje tepelný komfort, elastický a priedušný materiál zaručuje voľnosť pohybu, rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje správny odvod vlhkosti navonok, materiál s prísadou recyklovaných vlákien (hlavná tkanina obsahuje 74% recyklovaného polyesteru, doplnková tkanina obsahuje 90 % recyklovaného polyesteru).

Produkt Pánske tréningové nohavice z recyklovaných materiálov #7951690 patrí do skupiny produktov Pánske nohavice, je v ponuke značky 4F, farebný variant je tmavě modrý, tmavomodrá v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Pánske tréningové nohavice z recyklovaných materiálov - parametre produktu

Farbatmavomodrá
Určeniemale
KategóriaNohavice, Pánske nohavice
Značka4F
Farbatmavě modrý, tmavomodrá
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánske tréningové nohavice z recyklovaných materiálov - história ceny a dostupnosti

Pánske tréningové nohavice z recyklovaných materiálov - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske tréningové nohavice z recyklovaných materiálov - ako nakúpiť najvýhodnejšie?