Pánske tréningové nohavice z recyklovaných materiálov #7951630

Pánske tréningové nohavice z recyklovaných materiálov #7951630

Pánske tréningové nohavice z recyklovaných materiálov #7951630

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 39,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske tréningové nohavice z recyklovaných materiálov - popis produktu

Pánske tréningové nohavice z recyklovaných materiálov. Tento produkt sme ušili z elastického a česaného úpletu, ktorý vás nebude obmedzovať v pohybe počas cvičenia. Použili sme technológiu 4FDry, ktorá podporuje správny odvod vlhkosti počas fyzickej aktivity. Elastický pás s vonkajšou sťahovacou šnúrkou vám umožní prispôsobiť produkt vášmu telu a do bočných, zapínaných vreciek môžete vložiť potrebné veci. Produkt vyrobený z materiálu s prísadou vlákien získaných z recyklácie (obsahuje 74% recyklovaného polyesteru). Pánske tréningové nohavice z recyklovaných materiálov - VLASTNOSTI: 2 bočné vrecká zapínané na zips, elastický pás s vonkajšou sťahovacou šnúrkou pre individuálne úpravy a precíznu priliehavosť, jednostranné česaný materiál s technológiou 4FWarm zaručuje tepelný komfort, zúžené nohavice s voľnými manžetami, ľahký, elastický materiál poskytuje komfort počas aktivity, rýchloschnúce vlákna 4FDry pomáhajú odvádzať vlhkosť počas tréningu, materiál s prísadou recyklovaných vlákien (obsahuje 74% recyklovaného polyesteru).

Produkt Pánske tréningové nohavice z recyklovaných materiálov #7951630 patrí do skupiny produktov Pánske nohavice, je v ponuke značky 4F, farebný variant je olivovozelená, olivový v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Pánske tréningové nohavice z recyklovaných materiálov - parametre produktu

Farbaolivovozelená
Určeniemale
KategóriaNohavice, Pánske nohavice, Olivy
Značka4F
Farbaolivovozelená, olivový
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánske tréningové nohavice z recyklovaných materiálov - história ceny a dostupnosti

Pánske tréningové nohavice z recyklovaných materiálov - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske tréningové nohavice z recyklovaných materiálov - ako nakúpiť najvýhodnejšie?