Pánske rýchloschnúce tréningové nohavice #7949091

Pánske rýchloschnúce tréningové nohavice #7949091

Pánske rýchloschnúce tréningové nohavice #7949091

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 24,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske rýchloschnúce tréningové nohavice - popis produktu

Pánske rýchloschnúce tréningové nohavice. Tento produkt je vyrobený z mäkkého a elastického úpletu, aby ste sa cítili pohodlne počas každého tréningu. Použili sme technológiu 4FDry, ktorá podporuje správny odvod vlhkosti. Klasický strih s mierne zúženými nohavicami a zapínanými vreckami vám zaistí pohodlie počas tréningu. Poloelastický pás s reguláciou pomocou šnúrky umožňuje individuálne úpravy a precíznu priliehavosť.   Pánske rýchloschnúce tréningové nohavice - VLASTNOSTI: produkt vyrobený z mäkkého a elastického materiálu, 2 zapínané bočné vrecká, zúžené nohavice s voľnými manžetami, poloelastický pás s reguláciou pomocou šnúrky pre individuálne úpravy a precíznu priliehavosť, rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje správny odvod vlhkosti navonok, elastické vlákna neobmedzujú voľnosť pohybu počas aktivity.

Produkt Pánske rýchloschnúce tréningové nohavice #7949091 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske nohavice, je v ponuke značky 4F, farebný variant je morská zelená, mořský zelený, tyrkysová a je prispôsobený male.

Pánske rýchloschnúce tréningové nohavice - parametre produktu

Farbatyrkysová
Určeniemale
KategóriaNohavice, Zelenina, Pánske nohavice
Značka4F
Farbamorská zelená, mořský zelený, tyrkysová
Určeniemale

Pánske rýchloschnúce tréningové nohavice - história ceny a dostupnosti

Pánske rýchloschnúce tréningové nohavice - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske rýchloschnúce tréningové nohavice - ako nakúpiť najvýhodnejšie?