Pánske rýchloschnúce bežecké tričko regular #7948516

Pánske rýchloschnúce bežecké tričko regular #7948516

Pánske rýchloschnúce bežecké tričko regular #7948516

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 19,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske rýchloschnúce bežecké tričko regular - popis produktu

Pánske bežecké tričko s krátkym rukávom. Tento produkt sme ušili z ľahkého, elastického materiálu.  Priedušné panely podporujú cirkuláciu vzduchu. Reflexné prvky zlepšujú bezpečnosť a viditeľnosť pri zhoršených svetelných podmienkach. Zapínané zadné vrecko Vám umožní uložiť potrebné drobnosti, ako napr. kľúče. Použili sme technológiu 4FDry, ktorá podporuje správny odvod vlhkosti.   VLASTNOSTI: reflexné prvky, strih: regular, ploché švy predchádzajú podráždeniu pokožky, zapínané zadné vrecko Vám umožní uložiť potrebné drobnosti, ako napr. kľúče, priedušné panely zaručujú cirkuláciu vzduchu, ľahký materiál nebudete cítiť počas behu, rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje správny odvod vlhkosti navonok.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske tričká, je v ponuke značky 4F, farebný variant je černý, ČIERNA a je prispôsobený male.

Produkt Pánske rýchloschnúce bežecké tričko regular #7948516 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Čierne tričká, je v ponuke značky 4F, farebný variant je černý, ČIERNA a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Tričká s krátkym rukávom, vyrába ho značka 4F, vo farbe černý, ČIERNA a je prispôsobený male.

Pánske rýchloschnúce bežecké tričko regular - parametre produktu

Farbačierna
Určeniemale
KategóriaPánske tričká, Čierne tričká, Tričká s krátkym rukávom
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniemale

Pánske rýchloschnúce bežecké tričko regular - história ceny a dostupnosti

Pánske rýchloschnúce bežecké tričko regular - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske rýchloschnúce bežecké tričko regular - ako nakúpiť najvýhodnejšie?