Pánske rýchloschnúce tréningové tričko #7948480

Pánske rýchloschnúce tréningové tričko #7948480

Pánske rýchloschnúce tréningové tričko #7948480

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 14,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske rýchloschnúce tréningové tričko - popis produktu

Tréningové tričko s krátkym rukávom. Tento produkt sme ušili z elastického a funkčného materiálu. Raglánové rukávy poskytujú voľnosť pohybu počas tréningu, ventilácia v podpazuší prináša správnu priedušnosť.   VLASTNOSTI: strih: slim, zaokrúhlený výstrih, logo na ľavej strane, ploché švy predchádzajú podráždeniam pokožky, raglánové rukávy poskytujú voľnosť pohybu, ventilačný systém v podpazuší podporuje cirkuláciu vzduchu, technológia 4FDry zaisťuje odvod vlhkosti navonok.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske tričká, je v ponuke značky 4F, farebný variant je Kobaltová modrá, modrá, modrý v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Produkt Pánske rýchloschnúce tréningové tričko #7948480 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Tričká s krátkym rukávom, vyrába ho značka 4F, vo farbe Kobaltová modrá, modrá, modrý v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Pánske rýchloschnúce tréningové tričko - parametre produktu

Farbamodrá
Určeniemale
KategóriaTričká, Pánske tričká, Tričká s krátkym rukávom
Značka4F
FarbaKobaltová modrá, modrá, modrý
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánske rýchloschnúce tréningové tričko - história ceny a dostupnosti

Pánske rýchloschnúce tréningové tričko - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske rýchloschnúce tréningové tričko - ako nakúpiť najvýhodnejšie?