Pánske plavky - čierne #9106094

Pánske plavky - čierne #9106094

Pánske plavky - čierne #9106094

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske plavky - čierne - popis produktu

Línia BEACHWEAR BASIC je špecializovaná kolekcia pozostávajúca z rôznych druhov plaviek a plaveckých šortiek. Vo farebnej palete prevláda čierna a námornícka modrá, ale nechýbajú ani typické letné farby. Dôležitým prvkom tejto línie je aj použitie neónových farieb. Pánske plavky vám poskytnú pohodlie a voľnosť pohybu pri každodenných letných aktivitách, relaxácii na pláži alebo rekreačnom plávaní. Pánske plavky na kúpanie v bazéne sú vyrobené zo syntetického materiálu, ktorý zaručuje odolnosť a ľahko sa čistí. Vďaka prísade elastanu (20%) je materiál mierne elastický a pohodlne sa prispôsobí postave. Hygienická podšívka s mäkkým povrchom poskytuje pohodlie a neprehľadnosť. Rýchloschnúce vlákna podporujú odvod vlhkosti smerom von od tela. Elastický pás s vnútornou šnúrkou na úpravu. Pánske plavky - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: S-3XL strih: boxerky mierne elastický materiál vďaka prísade elastanu (20%) jednotné farby, ktoré sa hodia k mnohým outfitom podšívka zaručuje komfort a neprehľadnosť pás s vnútornou šnúrkou na úpravu rýchloschnúci materiál zaručuje odvod vlhkosti navonok

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske plavky, patrí značke 4F, vo farbe černý, ČIERNA, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je dizajnovaný male.

Pánske plavky - čierne - parametre produktu

Farbačierna
Určeniemale
KategóriaPlavky, Pánske plavky
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánske plavky - čierne - história ceny a dostupnosti

Pánske plavky - čierne - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske plavky - čierne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?