Pánske lyžiarske rukavice Thinsulate - morské zelené

Pánske lyžiarske rukavice Thinsulate - morské zelené

Pánske lyžiarske rukavice Thinsulate - morské zelené

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 24,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske lyžiarske rukavice Thinsulate - morské zelené - popis produktu

Pánske lyžiarske rukavice Thinsulate. Vybavili sme ich membránou NeoDry, ktorá chráni pred vlhkosťou. Výplň Thinsulate zaručuje správnu termoizoláciu počas lyžovačky. Predĺžené manžety a vnútro podšité mäkkým, príjemným materiálom vám zaistia ešte väčšie tepelné pohodlie. Elastické manžety umožnia pohodlné nosenie a pracka na zapínanie rukavíc zabráni ich strate.   Lyžiarske rukavice - VLASTNOSTI: široký manžety s elastickým lemom, elastické pútka na zápästie, pracka na spojenie rukavíc, protišmyková vnútorná strana rukavíc je vyrobená zo syntetického materiálu, česané vnútro s dlhými vlasmi, hydrofóbna impregnácia materiálu znižuje absorpciu vlhkosti, reflexné prvky. priedušná membrána NeoDry poskytuje ochranu pred vlhkosťou, syntetická výplň Thinsulate zaručuje tepelný komfort a ochranu pred vetrom.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske rukavice, je v ponuke značky 4F, farebný variant je tyrkysová, tyrkysový v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Pánske lyžiarske rukavice Thinsulate - morské zelené - parametre produktu

Farbatyrkysová
Určeniemale
KategóriaZelenina, Rukavice, Pánske rukavice
Značka4F
Farbatyrkysová, tyrkysový
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánske lyžiarske rukavice Thinsulate - morské zelené - história ceny a dostupnosti

Pánske lyžiarske rukavice Thinsulate - morské zelené - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske lyžiarske rukavice Thinsulate - morské zelené - ako nakúpiť najvýhodnejšie?