Pánske snowboardové rukavice Thinsulate - čierne

Pánske snowboardové rukavice Thinsulate - čierne

Pánske snowboardové rukavice Thinsulate - čierne

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske snowboardové rukavice Thinsulate - čierne - popis produktu

Pánske snowboardové rukavice Thinsulate. Vybavili sme ich membránou NeoDry, ktorá chráni pred vlhkosťou. Výplň Thinsulate zabezpečí dostatočnú tepelnú izoláciu počas aktivít na svahu. Predĺžené manžety a vnútro podšité mäkkým, príjemným materiálom vám zaistia ešte väčšie tepelné pohodlie. Elastické zápästia s nastaviteľným popruhom umožnia pohodlné nosenie a pracka na spojenie rukavíc zabráni ich strate. Vnútro dlane je vyrobené z odolnej umelej kože a v hornej časti dlane je vrecko na zips na drobné predmety, ako je napríklad skipas.   Snowboardové rukavice - VLASTNOSTI: široký manžety s elastickým lemom, elastické pútka na zápästie, popruh na nastavenie manžiet, pracka na spojenie rukavíc, protišmyková vnútorná strana rukavíc je vyrobená zo syntetického materiálu, česané vnútro, vrecko v hornej časti rukavice, hydrofóbna impregnácia materiálu znižuje absorpciu vlhkosti, priedušná membrána NeoDry poskytuje ochranu pred vlhkosťou, syntetická výplň Thinsulate zaručuje tepelný komfort a ochranu pred vetrom.  

Tento produkt nájdete v skupine Pánske rukavice, je v ponuke značky 4F, farebný variant je černý, ČIERNA v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Pánske snowboardové rukavice Thinsulate - čierne - parametre produktu

Farbačierna
Určeniemale
KategóriaRukavice, Snowboardy, Pánske rukavice
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánske snowboardové rukavice Thinsulate - čierne - história ceny a dostupnosti

Pánske snowboardové rukavice Thinsulate - čierne - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske snowboardové rukavice Thinsulate - čierne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?