Pánske lyžiarske nohavice s membránou 8000 - tmavomodré

Pánske lyžiarske nohavice s membránou 8000 - tmavomodré

Pánske lyžiarske nohavice s membránou 8000 - tmavomodré

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 59,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske lyžiarske nohavice s membránou 8000 - tmavomodré - popis produktu

Pánske lyžiarske nohavice s membránou 8000. Vyrobené z nezateplenej tkaniny s hydrofóbnou úpravou. Ochranu pred prechodným, silným dažďom zabezpečuje membrána NeoDry s parametrami nepremokavosti a priedušnosti 8000/5000 a nepremokavé, podlepené švy. Hydrofóbny povlak vonkajšieho materiálu podporuje ochranu pred nadmernou absorpciou vlhkosti. Nastaviteľná zipsami ventilácia, umiestnená na vnútornej strane nohavíc, pre dodatočné prúdenie vzduchu. Na bokoch sú zateplené, zapínané vrecká. Dvojité nohavice s nastavením na zips a vrstvou protisnehovej látky. Príručka: Ako si vybrať lyžiarske / snowboardové nohavice?   Pánske lyžiarske nohavice - VLASTNOSTI: profilovaná oblasť kolien, bočné vrecká zapínané na zips, trojité zapínanie pásu (zips, suchý zips a patentky), dodatočný opasok s prackou na nastavenie, ventilácia na vnútornej strane stehien umožňuje rýchle ochladenie, nohavice zapínané na zips, vnútorné protisnehové nohavice chránia pred snehom a redukujú únik tepla, vodoodolná membrána NeoDry 8000 / 5000 chráni pred miernymi zrážkami, hydrofóbna impregnácia vonkajšieho materiálu a podlepené švy podporujú ochranu pred absorpciou vlhkosti.   PARAMETRE: Membrána: NeoDry 8000 Vodoodolnosť: 8000 mm H2O Priedušnosť: 5000 g/m2/24h

Produkt Pánske lyžiarske nohavice s membránou 8000 - tmavomodré je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske nohavice, je v ponuke značky 4F, farebný variant je tmavě modrý, tmavomodrá v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Pánske lyžiarske nohavice s membránou 8000 - tmavomodré - parametre produktu

Farbatmavomodrá
Určeniemale
KategóriaNohavice, Pánske nohavice
Značka4F
Farbatmavě modrý, tmavomodrá
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánske lyžiarske nohavice s membránou 8000 - tmavomodré - história ceny a dostupnosti

Pánske lyžiarske nohavice s membránou 8000 - tmavomodré - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske lyžiarske nohavice s membránou 8000 - tmavomodré - ako nakúpiť najvýhodnejšie?