Pánske lyžiarske nohavice s trakmi a membránou 8 000 - modré

Pánske lyžiarske nohavice s trakmi a membránou 8 000 - modré

Pánske lyžiarske nohavice s trakmi a membránou 8 000 - modré

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske lyžiarske nohavice s trakmi a membránou 8 000 - modré - popis produktu

Pánske lyžiarske nohavice s trakmi a membránou 8000. Produkt je vyrobený z hladkej tkaniny z polyesterovou výplňou. Použili sme priedušnú membránu NeoDry 8000/5000, ktorá poskytuje optimálnu ochranu proti prechodným, ale intenzívnym dažďom alebo snežením. Podlepené švy a hydrofóbne vlastnosti vonkajšej tkaniny zabraňujú prenikaniu vody do nohavíc. Vonkajšie vrecká umožňujú uložiť všetko príslušenstvo, ktoré bude potrebné na svahu. Nastaviteľná zipsom ventilácia, umiestnená na vnútornej strane nohavíc, zaručuje dodatočné prúdenie vzduchu. Nohavice majú odopínateľné, nastaviteľné traky. Vďaka tomu produkt zostane na správnom mieste aj počas intenzívnych aktivít na svahu. Príručka: Ako si vybrať lyžiarske / snowboardové nohavice?   Lyžiarske nohavice s trakmi a membránou - VLASTNOSTI: profilovaná oblasť kolien, odopínateľné, nastaviteľné traky, pás s bočným nastavením na suchý zips, trojité zapínanie pásu (zips, suchý zips a patentky), syntetická výplň zaručuje optimálny tepelný komfort, nohavice so zipsom spevnené dodatočnou vrstvou látky, vetracie zipsy na vnútornej strane stehien umožňujú správnu reguláciu cirkulácii vzduchu, vnútorné snehové manžety so suchým zipsom a nitovacími gombíkmi chránia pred snehom a redukujú únik tepla, vodoodolná membrána NeoDry 8000 / 5000 chráni pred miernymi zrážkami, 2 zateplené trikotom, bočné zapínané vrecká, hydrofóbna impregnácia vonkajšieho materiálu a podlepené švy podporujú ochranu pred absorpciou vlhkosti.   PARAMETRE: Membrána: NeoDry 8000 Vodoodolnosť: 8000 mm H2O Priedušnosť: 5000 g/m2/24h

Produkt Pánske lyžiarske nohavice s trakmi a membránou 8 000 - modré je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske nohavice, je v ponuke značky 4F, farebný variant je modrá, modrý v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Nohavice na traky, patrí pod značku 4F, farebné prevedenie je modrá, modrý, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je vhodný male.

Produkt Pánske lyžiarske nohavice s trakmi a membránou 8 000 - modré patrí do skupiny produktov Pánske traky, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je modrá, modrý, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený male.

Pánske lyžiarske nohavice s trakmi a membránou 8 000 - modré - parametre produktu

Farbamodrá
Určeniemale
KategóriaNohavice, Pánske nohavice, Nohavice na traky, Pánske traky
Značka4F
Farbamodrá, modrý
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánske lyžiarske nohavice s trakmi a membránou 8 000 - modré - história ceny a dostupnosti

Pánske lyžiarske nohavice s trakmi a membránou 8 000 - modré - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske lyžiarske nohavice s trakmi a membránou 8 000 - modré - ako nakúpiť najvýhodnejšie?