Pánske casual nohavice #7951189

Pánske casual nohavice #7951189

Pánske casual nohavice #7951189

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 32,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske casual nohavice - popis produktu

Pánske casual nohavice. Produkt vyrobený z ľahkého materiálu s vysokým obsahom bavlny. Navyše sme tento produkt vybavili praktickými vreckami, do ktorých sa zmestia najpotrebnejšie drobnosti. Pomocou vonkajšej šnúrky so stopkou si upravte pás a prispôsobte nohavice svojej postave.   Pánske casual nohavice - VLASTNOSTI: produkt nezateplený, 3 zapínané vrecká! 2 vrecká + 1 zadné vrecko kryté vo šve, mierne zúžené nohavice s nastaviteľnou spodnou časťou so stopkami, pás so sťahovacou šnúrkou, materiál s vysokým obsahom bavlny zaručuje každodenné pohodlie používania.

Produkt Pánske casual nohavice #7951189 patrí do skupiny produktov Pánske nohavice, je v ponuke značky 4F, farebný variant je béžová, béžový a je prispôsobený male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske tepláky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je béžová, béžový a je prispôsobený male.

Pánske casual nohavice - parametre produktu

Farbabéžová
Určeniemale
KategóriaNohavice, Tepláky, Pánske nohavice, Pánske tepláky
Značka4F
Farbabéžová, béžový
Určeniemale

Pánske casual nohavice - história ceny a dostupnosti

Pánske casual nohavice - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske casual nohavice - ako nakúpiť najvýhodnejšie?