Pánske casual nohavice typu jogger - tmavomodré

Pánske casual nohavice typu jogger - tmavomodré

Pánske casual nohavice typu jogger - tmavomodré

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske casual nohavice typu jogger - tmavomodré - popis produktu

Pánske ležérne nohavice sú ideálne ako súčasť lifestylového aj športového každodenného outfitu. Produkt má strih regular, ktorý sa pohodlne prispôsobí postave, a zúžené nohavice zakončené elastickým lemom. Pánske každodenné nohavice sú vyrobené z materiálu o strednej gramáži 180 gsm, vďaka čomu sú mäkšie a priedušnejšie. Pánske voľnočasové nohavice sú vyrobené v 98% z bavlny, takže sú mäkké, odolné a príjemné na dotyk. Vďaka prísade elastanu (2%) je tento produkt mierne elastický a voľne prilieha k postave. Nohavice sú bez podšívky, preto sú ľahšie a vhodné na teplejšie dni. Na bokoch sú 2 otvorené vrecká. Elastický pás s vnútornou reguláciou pomocou sťahovacej šnúrky. Pánske materiálové nohavice - VLASTNOSTI: gramáž: 180 gsm ponúkane veľkosti: S-3XL bez podšívky strih: regular, ktorý pohodlnie prilieha k telu manžety s elastickým lemom produkt je vyrobený v 98% z prírodnej bavlny, preto je mäkký, odolný a príjemný na dotyk mierne elastický materiál vďaka prísade elastanu (2%) jednotné farby, ktoré sa hodia k mnohým outfitom 2 otvorené bočné vrecká pás s vnútornou reguláciou pomocou sťahovacej šnúrky

Produkt Pánske casual nohavice typu jogger - tmavomodré je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske nohavice, je v ponuke značky 4F, farebný variant je tmavě modrý, tmavomodrá v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske tepláky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je tmavě modrý, tmavomodrá v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Pánske casual nohavice typu jogger - tmavomodré - parametre produktu

Farbatmavomodrá
Určeniemale
KategóriaNohavice, Tepláky, Pánske nohavice, Pánske tepláky
Značka4F
Farbatmavě modrý, tmavomodrá
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánske casual nohavice typu jogger - tmavomodré - história ceny a dostupnosti

Pánske casual nohavice typu jogger - tmavomodré - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske casual nohavice typu jogger - tmavomodré - ako nakúpiť najvýhodnejšie?