Pánska snowboardová bunda s membránou 10000 - žltá

Pánska snowboardová bunda s membránou 10000 - žltá

Pánska snowboardová bunda s membránou 10000 - žltá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska snowboardová bunda s membránou 10000 - žltá - popis produktu

Pánska snowboardová bunda s membránou 10000. Je vybavená membránou NeoDry odolnou voči vlhkosti s hodnotou účinnosti 10000/8000. Spolu s hydrofóbnou impregnáciou vonkajšieho materiálu a nepremokavými švami poskytuje dobrú ochranu pred prechodnými, prívalovými dažďami a snežením. Klasický strih neobmedzuje voľnosť pohybu. Vďaka tomu vám poskytne maximálne pohodlie počas snowboardovania. Rozšírený systém zapínaných vreciek a predĺžené manžety s otvorom na palec. Kapucňa s 3D reguláciou (objem a hĺbka). Vodoodolný hlavný zips prekrytý vnútornou vetroodolnou légou. Pomocou spodných šnúrok so stopkami sa dá upraviť k postave. Príručka: Ako si vybrať lyžiarsku/snowboardovú bundu?    Pánska snowboardová bunda s membránou 10000 - VLASTNOSTI: voľnejší, širší strih poskytuje voľnosť pohybu, polyesterová podšívka s dodatočným panelom z mäkkého trikotu, ventilácia umiestnená v podpazuší zapínaná pomocou zipsu, polyesterová výplň zaručuje teplo počas zimných aktivít, regulácia manžiet suchým zipsom a šírky spodnej časti pomocou elastickej šnúrky s brzdičkami, integrovaná profilovaná kapucňa s 3D nastavením (šírka a hĺbka), vnútorné, predĺžené manžety s otvorom na palec pre dodatočnú ochranu, praktický systém zapínaných vreciek: 2 bočné vrecká (na zips a suchý zips) + 2 náprsné vrecká s laminovaným zipsom (kryté légou so zapínaním na suchý zips) + vrecko na skipas na ľavom rukáve, 2 vnútorné vrecká: 1 otvorené vrecko zo sieťoviny určené na lyžiarske okuliare + 1 vrecko zapínané na zips, laminovaný hlavný zips s vnútornou légou, ktorá znižuje tepelné straty, stredná vrstva to priedušná membrána NeoDry 10000 / 8000, ktorá poskytuje ochranu pred prechodným dažďom a snehom, hydrofóbna impregnácia materiálu a podlepené švy podporujú ochranu pred absorpciou vlhkosti, vnútorný, integrovaný snehový pás zaisťuje ochranu pred chladom a snehom.   PARAMETRE: Membrána: NeoDry 10000 Vodoodolnosť: 10000 mm H2O Priedušnosť: 8000 g/m2/24h

Produkt Pánska snowboardová bunda s membránou 10000 - žltá patrí do skupiny produktov Pánske bundy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je žltá, žlutý, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený male.

Tento produkt nájdete v skupine Zimné bundy, patrí pod značku 4F, farebná verzia je žltá, žlutý v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Pánska snowboardová bunda s membránou 10000 - žltá - parametre produktu

Farbažltá
Určeniemale
KategóriaBundy, Pánske bundy, Zimné bundy, Snowboardy
Značka4F
Farbažltá, žlutý
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánska snowboardová bunda s membránou 10000 - žltá - história ceny a dostupnosti

Pánska snowboardová bunda s membránou 10000 - žltá - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska snowboardová bunda s membránou 10000 - žltá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?