Pánska kožená taška tmavokoňaková - Greenwood Onwrite

Pánska kožená taška tmavokoňaková - Greenwood Onwrite

Pánska kožená taška tmavokoňaková - Greenwood Onwrite

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená taška tmavokoňaková - Greenwood Onwrite - popis produktu

Ak si chcete kúpiť kvalitnú, reprezentatívnu tašku, ktorá splní svoj účel, Onwrite je tá pravá! Značka Greenwood vie, ako môže potešiť. Mimoriadne poslúži aj ako business taška. Jedná sa o väčší kúsok, v tmavokoňakovej farbe s kontrastným prešívaním. Je celkom ľahká, nosiť ju môžete cez plece. Popruh je kožený, podšitý látkou. Chýbať vám nebude vrecko na zadnej strane a ani vrecko vo vnútri hlavného priestoru. Hlavné vrecko je voľné a nechýba tu ani vrecko s organizérom, to nájdete pod chlopňou tašky, ktorá sa otvára magnetickým cvokom. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní! Všetky produkty z brúsenej kože treba impregnovať a mazať, vydržia vám oveľa dlhšie. Všetky tašky Greenwood majú patinu, časom a používaním sa teda krásne vyhladia. Drobné škrabance a odreniny nie sú závadou kože, ale dodávajú taške jej individuálny charakter a patinu. A4: áno Materiál: hovädzia koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 34 x 25 x 7 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: GW115

Produkt Pánska kožená taška tmavokoňaková - Greenwood Onwrite je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske tašky, patrí značke GREENWOOD, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Tento produkt nájdete v skupine Kožené tašky od značky GREENWOOD, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Pánska kožená taška tmavokoňaková - Greenwood Onwrite - parametre produktu

Určeniemale
KategóriaTašky, Pánske tašky, Kožené tašky
ZnačkaGREENWOOD
Určeniemale
E-shopKabea.sk

Pánska kožená taška tmavokoňaková - Greenwood Onwrite - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená taška tmavokoňaková - Greenwood Onwrite - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená taška tmavokoňaková - Greenwood Onwrite - ako nakúpiť najvýhodnejšie?