Pánska kožená taška tmavohnedá - Greenwood Skillet

Pánska kožená taška tmavohnedá - Greenwood Skillet

Pánska kožená taška tmavohnedá - Greenwood Skillet

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 101 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená taška tmavohnedá - Greenwood Skillet - popis produktu

Štýlová pánska taška cez plece značky Greenwood - o bjednejte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! Taška je z kvalitnej brúsenej kože, ručne šitá a nosiť ju môžete aj crossbody. Priestor tašky zodpovedá veľkosti. Nosiť ju môžete do mesta, ale aj do práce alebo do školy. Ponúkne Vám hlavnú kapsu so zipsom, ktorá sa delí na dve časti. Vnútri nájdete kapsičku so zipsom, ale aj vrecká na telefón, nožík, doklady alebo prepisovačky. Ďalšie vrecko so zipsom je na zadnej strane tašky. Chlopňa sa otvára magnetickým nitom. Dizajn tašky dotvára prešívaný pás so svetlým prešívaním na už spomínanej klope brašne, rovnako tak prešívaný kožený popruh, ktorý je podšitý látkou alebo bočné upevnenie popruhu. Celkovo je taška mäkká, jej dno je pevnejšie. Všetky produkty z brúsenej kože je potrebné impregnovať a mazať, vydržia Vám oveľa dlhšie. Všetky tašky Greenwood sa časom a používaním krásne vyhladia. Drobné škrabance a odreniny nie sú chybou kože, časom získajú svoj individuálny charakter a patinu. A4: áno (tak tak) Materiál: hovädzia koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 33,5 x 24 x 8 cm (šírka x výška x hĺbka) merané v najdlhších častiach Výška ucha: - Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: 4956

Produkt Pánska kožená taška tmavohnedá - Greenwood Skillet patrí do skupiny produktov Pánske tašky, patrí značke GREENWOOD, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Tento produkt nájdete v skupine Kožené tašky od značky GREENWOOD, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Produkt Pánska kožená taška tmavohnedá - Greenwood Skillet patrí do skupiny produktov Tašky cez plece, je v ponuke značky GREENWOOD v ponuke e-shopu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Pánska kožená taška tmavohnedá - Greenwood Skillet - parametre produktu

Určeniemale
KategóriaTašky, Pánske tašky, Kožené tašky, Tašky cez plece
ZnačkaGREENWOOD
Určeniemale
E-shopKabea.sk

Pánska kožená taška tmavohnedá - Greenwood Skillet - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená taška tmavohnedá - Greenwood Skillet - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená taška tmavohnedá - Greenwood Skillet - ako nakúpiť najvýhodnejšie?