Pánska kožená taška cez plece čierna - SendiDesign McGord

Pánska kožená taška cez plece čierna - SendiDesign McGord

Pánska kožená taška cez plece čierna - SendiDesign McGord

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 80 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená taška cez plece čierna - SendiDesign McGord - popis produktu

Do tejto stredne veľkej pánskej tašky uložíte svoje doklady, kľúče a ďalšie osobné veci. Skvele sa nosí cez plece, ale aj crossbody. Má moderný a štýlový dizajn s vtlačeným logom značky. Táto luxusná čierna taška od značky SendiDesign vám bude dlho slúžiť. Je z pevnej hovädzej kože. Popruh je z polyesteru, s logom značky a koženými úchytmi. Predná strana ponúkne veľké voľné vrecko s látkovou podšívkou v dizajne retro kociek. Hlavné vrecko a tiež vrecko na zadnej strane tašky je na zips. Vnútri nájdete klasické voľné vrecko na telefón a vrecko so zipsom na cennosti. Ojednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie (v najhorších prípadoch áno) Materiál: hovädzia koža Kovanie: tmavostrieborné Rozmery (max.): 24 x 30,5 x 6 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - Dĺžka popruhu: nastaviteľná, max. 171 cm (tolerancia +/- 3 cm) Kód tovaru: B-701

Produkt Pánska kožená taška cez plece čierna - SendiDesign McGord patrí do skupiny produktov Pánske tašky, patrí značke SendiDesign, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kožené tašky od značky SendiDesign, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Produkt Pánska kožená taška cez plece čierna - SendiDesign McGord je možné nájsť medzi produktmi v skupine Tašky cez plece, je v ponuke značky SendiDesign v ponuke e-shopu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Pánska kožená taška cez plece čierna - SendiDesign McGord - parametre produktu

Pánska kožená taška cez plece čierna - SendiDesign McGord - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená taška cez plece čierna - SendiDesign McGord - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená taška cez plece čierna - SendiDesign McGord - ako nakúpiť najvýhodnejšie?