Pánska kožená taška cez plece čierna - SendiDesign Lennon B

Pánska kožená taška cez plece čierna - SendiDesign Lennon B

Pánska kožená taška cez plece čierna - SendiDesign Lennon B

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 94 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená taška cez plece čierna - SendiDesign Lennon B - popis produktu

Do tejto stredne veľkej pánskej tašky uložíte svoje doklady, kľúče a ďalšie osobné veci. Skvele sa nosí cez plece, ale aj crossbody. Má moderný, štýlový design s vtlačeným logom značky. Táto luxusná čierna taška od značky SendiDesign vám bude dlho slúžiť. Je z pevnej hovädzej kože. Popruh je z polyesteru, s logom značky a koženými úchytmi. Všetky vrecká okrem voľného vrecka na telefón sú na zips. Využiť teda môžete až šesť vreciek rôznych rozmerov. Ojednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: tmavostrieborné Rozmery (max.): 23,5 x 27 x 8,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - Dĺžka popruhu: nastaviteľná, max. 169 cm (tolerancia +/- 3 cm) Kód: B-713

Produkt Pánska kožená taška cez plece čierna - SendiDesign Lennon B je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske tašky, patrí značke SendiDesign, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Tento produkt nájdete v skupine Kožené tašky od značky SendiDesign, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Produkt Pánska kožená taška cez plece čierna - SendiDesign Lennon B patrí do skupiny produktov Tašky cez plece, je v ponuke značky SendiDesign v ponuke e-shopu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Pánska kožená taška cez plece čierna - SendiDesign Lennon B - parametre produktu

Pánska kožená taška cez plece čierna - SendiDesign Lennon B - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená taška cez plece čierna - SendiDesign Lennon B - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená taška cez plece čierna - SendiDesign Lennon B - ako nakúpiť najvýhodnejšie?