Pánska kožená peňaženka svetlohnedá - Wild Tiger Leonard

Pánska kožená peňaženka svetlohnedá - Wild Tiger Leonard

Pánska kožená peňaženka svetlohnedá - Wild Tiger Leonard

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená peňaženka svetlohnedá - Wild Tiger Leonard - popis produktu

Užívajte túto pohodlnú, pevnú peňaženku každý deň, bude vám skvelým doplnkom. Kvalitná koža, štýlové prešitie a logo značky Wild na prednej strane sú prednosťou tohto kúsku. Do peňaženky sa vám zmestí všetko potrebné. Vnútri nájdete dostatok priehradok na vaše platobné karty, doklady aj papierové peniaze. Nechýba vrecko na mince a uprostred malé zipsové vrecko. Trendy pánska peňaženka na šírku s vypáleným logom značky. Tak o objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: mosadzné Rozmery (max.): 12,5 x 9 x 2,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Kód tovaru: AM28-033  

Produkt Pánska kožená peňaženka svetlohnedá - Wild Tiger Leonard patrí do skupiny produktov Kožené peňaženky od značky WILD collection v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske peňaženky, patrí značke WILD collection, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska kožená peňaženka svetlohnedá - Wild Tiger Leonard je možné nájsť medzi produktmi v skupine Malé peňaženky, patrí pod značku WILD collection, v ponuke predajcu Kabea.sk a je navrhnutý male.

Pánska kožená peňaženka svetlohnedá - Wild Tiger Leonard - parametre produktu

Pánska kožená peňaženka svetlohnedá - Wild Tiger Leonard - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená peňaženka svetlohnedá - Wild Tiger Leonard - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená peňaženka svetlohnedá - Wild Tiger Leonard - ako nakúpiť najvýhodnejšie?