Pánska kožená peňaženka čierna - Wild Tiger Simon

Pánska kožená peňaženka čierna - Wild Tiger Simon

Pánska kožená peňaženka čierna - Wild Tiger Simon

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 20 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená peňaženka čierna - Wild Tiger Simon - popis produktu

Malá čierna pánska peňaženka na zips od značky Wild. Precízne spracovanie obľúbeného strihu peňaženky jej dodáva osobitý nádych. Dizajn, ktorý sa naozaj vydaril. Výberová brúsená hovädzia koža zabezpečuje modelu kvalitu. Vnútri nájdete dostatok priehradok na vaše platobné karty, doklady aj papierové peniaze. Nechýba vrecko na mince. Všetko zaistíte zipsom. Dotyk a vôňa kvalitnej kože zakaždým poteší. Na prednej strane logo značky. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: mosadzné Rozmery (max.): 12 x 9,5 x 2 cm (šírka x výška x hĺbka) Kód tovaru: AM28-245  

Produkt Pánska kožená peňaženka čierna - Wild Tiger Simon patrí do skupiny produktov Kožené peňaženky od značky WILD collection v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske peňaženky, patrí značke WILD collection, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska kožená peňaženka čierna - Wild Tiger Simon patrí do skupiny produktov Malé peňaženky, patrí pod značku WILD collection, v ponuke predajcu Kabea.sk a je navrhnutý male.

Pánska kožená peňaženka čierna - Wild Tiger Simon - parametre produktu

Pánska kožená peňaženka čierna - Wild Tiger Simon - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená peňaženka čierna - Wild Tiger Simon - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená peňaženka čierna - Wild Tiger Simon - ako nakúpiť najvýhodnejšie?