Pánska kožená peňaženka na karty hnedá - SendiDesign Sinai

Pánska kožená peňaženka na karty hnedá - SendiDesign Sinai

Pánska kožená peňaženka na karty hnedá - SendiDesign Sinai

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 20 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená peňaženka na karty hnedá - SendiDesign Sinai - popis produktu

Malá, luxusná pánska kožená peňaženka na karty, hnedá, s jedným vreckom na bankovky od značky SendiDesign. Peňaženka ponúka minimálne 12 priehradok na karty, či podobné kartičky rovnakej veľkosti. Peňaženka nemá mincovník. Spolu s taškou na doklady značky SendiDesign sa stáva ideálnym darčekom. Peňaženka je v originálnej krabičke. Dobre merajte. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až do 30 dní! A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: mosadzné Rozmery (max.): 10,5 x 8 x 2 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: -  Dĺžka popruhu: -  Kód tovaru: COWB012

Produkt Pánska kožená peňaženka na karty hnedá - SendiDesign Sinai je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kožené peňaženky od značky SendiDesign v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske peňaženky, patrí značke SendiDesign, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska kožená peňaženka na karty hnedá - SendiDesign Sinai patrí do skupiny produktov Malé peňaženky, patrí pod značku SendiDesign, v ponuke predajcu Kabea.sk a je navrhnutý male.

Pánska kožená peňaženka na karty hnedá - SendiDesign Sinai - parametre produktu

Pánska kožená peňaženka na karty hnedá - SendiDesign Sinai - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená peňaženka na karty hnedá - SendiDesign Sinai - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená peňaženka na karty hnedá - SendiDesign Sinai - ako nakúpiť najvýhodnejšie?