Pánska kožená peňaženka čierna - SendiDesign Boster

Pánska kožená peňaženka čierna - SendiDesign Boster

Pánska kožená peňaženka čierna - SendiDesign Boster

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 22 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená peňaženka čierna - SendiDesign Boster - popis produktu

Čierna, pánska, kožená, voľná, menšia peňaženka SendiDesign z hovädzej kože. Priestor pre menej náročných mužov s ponukou všetkých potrebných priehradiek. Nájdete tu kapsičku na mince, päť priehradiek na kreditné karty a doklady a dve priehradky na bankovky. ✅ Peňaženka je chránená systémom RFID (chráni Vaše kreditné karty vnútri peňaženky pred zneužitím voľného platobného terminálu)! Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní!   A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: tmavostrieborné Rozmery (max.): 11 x 9 x 3,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - cm (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: - Kód tovaru: MD614

Produkt Pánska kožená peňaženka čierna - SendiDesign Boster patrí do skupiny produktov Kožené peňaženky od značky SendiDesign v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske peňaženky, patrí značke SendiDesign, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska kožená peňaženka čierna - SendiDesign Boster je možné nájsť medzi produktmi v skupine Malé peňaženky, patrí pod značku SendiDesign, v ponuke predajcu Kabea.sk a je navrhnutý male.

Pánska kožená peňaženka čierna - SendiDesign Boster - parametre produktu

Pánska kožená peňaženka čierna - SendiDesign Boster - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená peňaženka čierna - SendiDesign Boster - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená peňaženka čierna - SendiDesign Boster - ako nakúpiť najvýhodnejšie?