Pánska bežecká nerozopínateľná mikina bez kapucne #7950747

Pánska bežecká nerozopínateľná mikina bez kapucne #7950747

Pánska bežecká nerozopínateľná mikina bez kapucne #7950747

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska bežecká nerozopínateľná mikina bez kapucne - popis produktu

Pánska bežecká nerozopínateľná mikina bez kapucne. Produkt vybavený reflexnými prvkami a rýchloschnúcim materiálom s technológiou 4FDry. Raglánové rukávy a elastický materiál poskytujú komfort počas každodenných aktivít. Ľahký, polopriehľadný úplet zaručuje pohodlie počas aktivity. Pánska bežecká nerozopínateľná mikina bez kapucne - VLASTNOSTI: reflexné prvky, nízky golier so zipsom v dĺžke 1/3 umožňuje čiastočné rozopnutie mikiny, kryté vo šve zadné vrecko, určené na uloženie nevyhnutných vecí, ploché švy predchádzajú podráždeniu pokožky, manžety s otvorom na palec držia rukávy v požadovanej polohe, rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje správny odvod vlhkosti navonok, funkčný, elastický materiál a raglánové rukávy zaručujú voľnosť pohybu a správnu priliehavosť.

Produkt Pánska bežecká nerozopínateľná mikina bez kapucne #7950747 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske mikiny, patrí značke 4F, vo farbe olivovozelená, olivový a je dizajnovaný male.

Pánska bežecká nerozopínateľná mikina bez kapucne - parametre produktu

Farbaolivový
Určeniemale
KategóriaMikiny, Pánske mikiny, Olivy
Značka4F
Farbaolivovozelená, olivový
Určeniemale

Pánska bežecká nerozopínateľná mikina bez kapucne - história ceny a dostupnosti

Pánska bežecká nerozopínateľná mikina bez kapucne - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska bežecká nerozopínateľná mikina bez kapucne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?