Pánska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - kaki

Pánska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - kaki

Pánska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - kaki

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - kaki - popis produktu

Pánska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou je ideálna ako prvok bežného, tak aj športového každodenného outfitu. Produkt má strih typu regular, ktorý sa pohodlne prispôsobí postave. Teplákový úplet typu french terry je na jednej strane hladký, zatiaľ čo na druhej strane je viditeľná slučková väzba. Úplet v tejto väzbe je mäkší, vzdušnejší a tenší na dotyk. Pánska tepláková mikina s kapucňou má strednú gramáž 330 gsm, vďaka čomu je mäkká a priedušnejšia. Pánska nerozopínateľná tepláková mikina je vyrobená v 100% z bavlny, vďaka čomu je mäkká, odolná a príjemná na dotyk. Mikina nemá podšívku, preto je ľahšia a vhodná na teplejšie dni. Výstrih s integrovanou kapucňou. Manžety s elastickým lemom. Viditeľná potlač na prednej strane a otvorené klokanie vrecko. Obliekaná cez hlavu. Spodná časť so širokým elastickým lemom. Pánska mikina s kapucňou 4F - VLASTNOSTI: gramáž: 330 gsm ponúkane veľkosti: S-3XL bez podšívky strih: regular, ktorý pohodlnie prilieha k telu štandardný strih s dĺžkou po boky produkt je vyrobený zo 100 % bavlny, a preto je mäkký, odolný a príjemný na dotyk jednotné farby, ktoré sa hodia k mnohým outfitom teplákový úplet typu french terry je na jednej strane hladký, zatiaľ čo na druhej strane je viditeľná slučková väzba výstrih s integrovanou kapucňou manžety s elastickým lemom potlač na prednej strane vpredu otvorené klokanie vrecko, oblieka sa cez hlavu spodná časť s elastickým lemom

Produkt Pánska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - kaki je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske mikiny, patrí značke 4F, vo farbe olivovozelená, olivový, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je dizajnovaný male.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske tepláky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je olivovozelená, olivový v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Pánska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - kaki - parametre produktu

Farbaolivovozelená
Určeniemale
KategóriaMikiny, Tepláky, Pánske mikiny, Pánske tepláky, Olivy
Značka4F
Farbaolivovozelená, olivový
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - kaki - história ceny a dostupnosti

Pánska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - kaki - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - kaki - ako nakúpiť najvýhodnejšie?