Pánska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - béžová #9068034

Pánska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - béžová #9068034

Pánska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - béžová #9068034

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - béžová - popis produktu

Pánska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou je ideálna prvok bežného, tak aj športového každodenného outfitu. Má strih typu regular, ktorý sa pohodlne prispôsobí postave. Vďaka jednoduchej džersejovej väzbe s hladkým povrchom na jednej strane je materiál pružný a pohodlný na nosenie. Pánska tepláková mikina s kapucňou má strednú gramáž 300gsm, vďaka čomu je mäkká a priedušnejšia. Pánska nerozopínateľná tepláková mikina je vyrobená v 80% z bavlny, vďaka čomu je mäkká, odolná a príjemná na dotyk. Vďaka prísade polyesteru (20%) materiál si zachováva svoj strih a je odolný voči opotrebovaniu aj počas mnohých sezón. Česané vnútro zaručuje dodatočné teplo, vďaka čomu je mikina ideálnou voľbou na chladnejšie dni. Výstrih s integrovanou kapucňou. Manžety s elastickým lemom. Viditeľná potlač 4F na prednej strane a otvorené klokanie vrecko. Obliekaná cez hlavu. Spodná časť so širokým elastickým lemom. Pánska mikina s kapucňou 4F - VLASTNOSTI: gramáž: 300 gsm ponúkane veľkosti: S-3XL jednostranne česané vnútro zaručuje väčšiu hrejivosť strih: regular, ktorý pohodlnie prilieha k telu štandardný strih s dĺžkou po boky produkt je vyrobený v 80 % z bavlny, a preto je mäkký, odolný a príjemný na dotyk vďaka prísade polyesteru (20%) materiál si zachováva svoj strih a je odolný voči opotrebovaniu aj počas mnohých sezón jednotné farby na doplnenie akéhokoľvek outfitu mäkká na dotyk pletenina single jersey s hladkým povrchom výstrih s integrovanou kapucňou manžety s elastickým lemom vpredu potlač 4F, vpredu otvorené klokanie vrecko, oblieka sa cez hlavu spodná časť s elastickým lemom

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske mikiny, patrí značke 4F, vo farbe béžová, béžový, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - béžová #9068034 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske tepláky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je béžová, béžový v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Pánska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - béžová - parametre produktu

Farbabéžová
Určeniemale
KategóriaMikiny, Tepláky, Pánske mikiny, Pánske tepláky
Značka4F
Farbabéžová, béžový
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - béžová - história ceny a dostupnosti

Pánska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - béžová - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska nerozopínateľná tepláková mikina s kapucňou - béžová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?