Alltoys ovládač Zip Zap TV

Alltoys ovládač Zip Zap TV

Alltoys ovládač Zip Zap TV

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 11,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Alltoys ovládač Zip Zap TV - popis produktu

Alltoys Ovládač Zip Zap TV

TV ovládač Zips Zap po stlačení tlačidiel vie prehrať až 60 zvukov. Dieťatko môže ovládať svoj ovládač, napodobňovať tak dospelákov, bez toho, že by prepínalo naozajstnú TV. Ovládač má v rámci svojej funkčnosti zahrnutých 10 melódií a 4 herné módy.

Prednosti:

  • rozvíja jemnú motoriku
  • objavuje príčiny a dôsledky
  • podporuje zvedavosť a vnímanie zvuku

Kúpte deťom samostatný ovládač TV!

Vhodné pre deti od 12 mesiacov Batérie: 2 x AAA (sú súčasťou balenia)

Didaktická hračka Ovládač Zip Zap TV:Zip Zap TV je veselo farebný detský TV ovládač, ktorý je vhodnou edukatívnou a zábavnou pomôckou pre všetky malé deti od 1 roku veku. Tento ovládač je vybavený 60 zvukovými efektami a 10 melódiami, je vyrobený z kvalitného a vysoko odolného plastového materiálu veselých farieb. Je nápomocný k rozvoju jemnej detskej motoriky, rozoznávanie tvarov, farieb a materiálov, napomáha k objavovaniu príčin a dôsledkov, podporuje detskú zvedavosť a vnímanie zvuku, dovolí vašim ratolestiam, vás pri prepínaní televízora kopírovať.Špecifikácia: Výrobok je vhodný pre deti od 1 roku veku.Zvukové efekty a melódie

TV ovládač Zip Zap rozvíja jemnú motoriku, objavuje príčiny a dôsledky, zvedavosť a vnímanie zvuku.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Interaktívne hračky, je v ponuke značky Alltoys, v ponuke predajcu Alza.sk, 4kids.sk a je vhodný unisex.

Produkt Alltoys ovládač Zip Zap TV je možné nájsť medzi produktmi v skupine Didaktické hračky, patrí značke Alltoys, nájdete ho u predajcu Alza.sk, 4kids.sk a je určený unisex.

Produkt Alltoys ovládač Zip Zap TV má priradený EAN kód 8436538670354.

Alltoys ovládač Zip Zap TV - parametre produktu

Alltoys ovládač Zip Zap TV - história ceny a dostupnosti

Alltoys ovládač Zip Zap TV - ďalšie zaujímavé produkty

Alltoys ovládač Zip Zap TV - ako nakúpiť najvýhodnejšie?