Otočné kreslo pre hráča Combat 5.0 Black

Otočné kreslo pre hráča Combat 5.0 Black

Otočné kreslo pre hráča Combat 5.0 Black

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Otočné kreslo pre hráča Combat 5.0 Black - popis produktu

Combat 5.0 je kreslo, ktoré sa zameriava na pohodlie. Odvetrávaný materiál so sieťovanou štruktúrou zaručuje najlepšiu možnú priedušnosť stoličky a efektívne odvádza teplo, vďaka čomu nedochádza k nadmernému poteniu. Nylonová sieťovina je dodatočne vystužená, aby bol materiál odolný a praktický na použitie. Sedák kresla je vyrobený z priedušnej látky, ktorá v kombinácii so špecializovanou penovou výplňou poskytuje skvelý komfort. Špeciálne vlastnosti: Herná stolička z nylonovej sieťoviny Sieťovaný materiál s najvyššou priedušnosťou Ergonomické riešenia podporujú správne držanie tela Dizajn odkazujúci na svet hier a technológií Pevná, zosilnená konštrukcia Pohodlná výklopná opierka nôh, ktorá vám umožní natiahnuť nohy Funkcia SeatRest umožňuje sklopiť operadlo sedadla Kostra stoličky je vyrobená z odolného materiálu Nylon FX Kolieska z polyuretánovej gumy chránia podlahu pred poškriabaním

Produkt Otočné kreslo pre hráča Combat 5.0 Black je možné nájsť medzi produktmi v skupine Herné kreslá, patrí značke HUZARO, Merkury Market, nájdete ho v e-shope MerkuryMarket.sk.

Otočné kreslo pre hráča Combat 5.0 Black - parametre produktu

Otočné kreslo pre hráča Combat 5.0 Black - história ceny a dostupnosti

Otočné kreslo pre hráča Combat 5.0 Black - ďalšie zaujímavé produkty

Otočné kreslo pre hráča Combat 5.0 Black - ako nakúpiť najvýhodnejšie?