Osobná váha Espa Yoga 003, čierna

Osobná váha Espa Yoga 003, čierna

Osobná váha Espa Yoga 003, čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Osobná váha Espa Yoga 003, čierna - popis produktu

Digitálna kúpeľňová váhaS touto váhou jednoducho stojíte na plošine a na veľkom LCD displeji odčítate svoju váhu. Ultratenká elektronická osobná váha špeciálne navrhnutá pre tých, ktorí sa starajú o svoje zdravie a fyzický stav. Štýlový dizajn, veľký displej, jednoduché použitie. Senzory s vysokou presnosťou. Vyznačuje sa elegantným čiernym prevedením. Sklenený povrch sa veľmi ľahko udržuje v čistote. Po odmeraní sa váha sama vypne.Parametre:Vysoko presné snímače kmitočtu.Kapacita: 180 kg / 396LBVážiaca s presnosťou na 100 g / 0.2LB energetickyÚsporné LCD displejJednotky váhy: kg / lb / stVyrobené z 6 mm vysokopevnostnej tvrdené skloNoha-tap ovládanieAutomatické vypnutieNízky stav batérie - indikáciaNapájanie (v závislosti v produkčnej verzii): 1 lítiová batéria CR2032 alebo 2xAAA (nie sú súčasťou balenia)EBS003 / 84231010

Tento produkt nájdete v skupine Masážne prístroje od značky Esperanza v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Osobná váha Espa Yoga 003, čierna patrí do skupiny produktov Digitálne váhy, je v ponuke značky Esperanza v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Osobné váhy, vyrába ho značka Esperanza, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Osobná váha Espa Yoga 003, čierna - parametre produktu

Osobná váha Espa Yoga 003, čierna - história ceny a dostupnosti

Osobná váha Espa Yoga 003, čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Osobná váha Espa Yoga 003, čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?