Digitálna detská váha s USB káblom, RD41201

Digitálna detská váha s USB káblom, RD41201

Digitálna detská váha s USB káblom, RD41201

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Digitálna detská váha s USB káblom, RD41201 - popis produktu

Dobíjacia detská váha s USB káblomS digitálnou detskou váhou môžete pravidelne zisťovať váhu vášho novorodenca a sledovať tak jeho priberanie. Odpočítanie hmotnosti dokladov, detského oblečenia a pod. nie je problém vďaka funkcii tarovania. Môžete si vybrať, či chcete váhu na dojčenie používať s priloženými batériami alebo ju nabíjať pomocou USB kábla. Keďže má nosnosť až 20 kg, môžete pomocou váhy pre malé zvieratá vážiť aj morčatá, mačky a malé psy.Digitálna váha pre novorodencov a malé zvieratáĽahké váženie dieťaťa vďaka veľkej váhovej plocheSledujte prírastok hmotnosti dieťaťa počas dojčeniaDobíjateľný pomocou USB kábla a možno ho používať aj bez batériíPomocou tlačidla tarovania odpočítajte od hmotnosti prikrývky, plienky atďVhodné aj na váženie malých zvierat, ako sú králiky atďDetská váha v detaileCelkové rozmery V x Š x H: 3 x 55 x 25 cmRozmery vážiacej plochy Š x H: 50 x 23 cmBatérie: 2x AAA (súčasť balenia)S USB káblomHmotnosť: cca 1,7 kgMateriál: plast (ABS)Farba bielarozsah doručenia1x detská váha2x batérie (AAA)1x USB kábelMateriálové zloženie100% plastRD 10041201_0

Produkt Digitálna detská váha s USB káblom, RD41201 patrí do skupiny produktov Masážne prístroje od značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Digitálne váhy, je v ponuke značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Digitálna detská váha s USB káblom, RD41201 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Detské váhy, vyrába ho značka RelaxD, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Digitálna detská váha s USB káblom, RD41201 - parametre produktu

Digitálna detská váha s USB káblom, RD41201 - história ceny a dostupnosti

Digitálna detská váha s USB káblom, RD41201 - ďalšie zaujímavé produkty

Digitálna detská váha s USB káblom, RD41201 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?