Originálne čierne tričko BUĎCHLAP!

Originálne čierne tričko BUĎCHLAP!

Originálne čierne tričko BUĎCHLAP!

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Originálne čierne tričko BUĎCHLAP! - popis produktu

NOVINKA!! LIMITOVANÁ EDÍCIA! Pánske tričko s logom BUĎCHLAP!, ktoré musí mať každý správny muž. Trendy tričko s krátkymi rukávmi v modernom prevedení je ideálne na každodenné nosenie. Okrúhly výstrih, kvalitný materiál, štýlový dizajn.  Toto tričko ľahko skombinuješ s trendovými rifľami či farebnou mikinou. Materiálové zloženie: 100% bavlna VEĽKOSŤ DĹŽKA (A) OBVOD HRUDNÍKA (B) DĹŽKA RUKÁVA (C) S 69 cm 47 cm 19 cm M 71 cm 51 cm 20 cm L 74 cm 55 cm

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske tričká, je v ponuke značky Buďchlap, je vyrobený vo veľkosti 2XL, L, M, S, XL, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Buďchlap.sk.

Produkt Originálne čierne tričko BUĎCHLAP! je možné nájsť medzi produktmi v skupine Čierne tričká, je v ponuke značky Buďchlap, je vyrobený vo veľkosti 2XL, L, M, S, XL, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Buďchlap.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Originálne tričká od značky Buďchlap, veľkosť je 2XL, L, M, S, XL, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Buďchlap.sk.

Originálne čierne tričko BUĎCHLAP! - parametre produktu

Farbačierna
PotlačS potlačou
VýstrihOkrúhly
Distribuce
VeľkosťL;M;S;XL;XXL
KategóriaTričká, Pánske tričká, Čierne tričká, Originálne tričká
ZnačkaBuďchlap
Veľkosť2XL, L, M, S, XL
FarbaČIERNA
E-shopBuďchlap.sk

Originálne čierne tričko BUĎCHLAP! - história ceny a dostupnosti

Originálne čierne tričko BUĎCHLAP! - ďalšie zaujímavé produkty

Originálne čierne tričko BUĎCHLAP! - ako nakúpiť najvýhodnejšie?