Olej pre intenzívne opálenie bez SPF Wooden Spoon 10ml vzorka #8938552

Olej pre intenzívne opálenie bez SPF Wooden Spoon 10ml vzorka #8938552

Olej pre intenzívne opálenie bez SPF Wooden Spoon 10ml vzorka #8938552

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Olej pre intenzívne opálenie bez SPF Wooden Spoon 10ml vzorka - popis produktu

Olej pre intenzívne opálenie bez SPF Wooden Spoon 10ml vzorka Bio-intenzívny opaľovací olej pre rýchle neodolateľné čokoládové opálenie. Viditeľné výsledky už po prvom použití! Vysoko účinný prípravok s kakaom, kokosom a prírodnými semienkami. Obohatený o uhorku a čiernu rascu, ktorá chráni pokožku dehydratáciou a stárnutím. Objavte jeho úžasné vlastnosti v 10ml objeme, ideálnom na skúšku predtým, než sa rozhodnete pre plné balenie. Používanie oleja zabraňuje odlupovaniu pokožky a predlžuje opálenie. Neobsahuje alergény, extra koncentrovaný a 100% organický. Produkt predstavuje vzorku oleja, ktorý nájdete na tomto odkaze Olej pre intenzívne opálenie WoodenSpoon 50ml. Aplikácia: Naberte malé množstvo do dlaní a rozotrite po pokožke. Vhodné na tvár aj telo. Tento výrobok nemá ochranu pred UV žiarením. Nevystavujte svoju pokožku slnečnému žiareniu bez primeranej ochrany pred slnkom. Upozornenie: Nepoužívať v prípade alergií. Uchovávajte mimo dosahu detí. Zabráňte kontaktu s očami! Certifikáty: Soil Association Organic, Not tested on animals

Produkt Olej pre intenzívne opálenie bez SPF Wooden Spoon 10ml vzorka #8938552 patrí do skupiny produktov Prípravky na opaľovanie od značky WoodenSpoon.

Olej pre intenzívne opálenie bez SPF Wooden Spoon 10ml vzorka - parametre produktu

CertifikátECO CERT Cosmos Organic
Pre časti telatelo
Určenie kozmetikydámska
Konzistenciaolej
Typ pokožkyzrelá
KategóriaOleje, Opaľovanie, Prípravky na opaľovanie
ZnačkaWoodenSpoon

Olej pre intenzívne opálenie bez SPF Wooden Spoon 10ml vzorka - história ceny a dostupnosti

Olej pre intenzívne opálenie bez SPF Wooden Spoon 10ml vzorka - ďalšie zaujímavé produkty

Olej pre intenzívne opálenie bez SPF Wooden Spoon 10ml vzorka - ako nakúpiť najvýhodnejšie?