Okuliare Julbo JOURNEY POLAR 3, gris t mat/vrt mat

Okuliare Julbo JOURNEY POLAR 3, gris t mat/vrt mat

Okuliare Julbo JOURNEY POLAR 3, gris t mat/vrt mat

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 83,60 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Okuliare Julbo JOURNEY POLAR 3, gris t mat/vrt mat - popis produktu

Okuliare Julbo JOURNEY POLAR 3, gris t mat/vrt mat Ako napovedá ich názov, sú to unisex slnečné okuliare Julbo Journey ideálny na akýkoľvek výlet alebo dobrodružstvo. Ich nekompromisnosť, moderný dizajn je čerešničkou na torte, ktorá dotvára váš štýl. Môžete si vybrať zo širokej škály farieb alebo siahnuť po priehľadnom rám. Všetky šošovky dostupné v tomto modeli sú polykarbonátové. Kryt Polar ized 3: vhodný na všetky typy aktivít, jasný výhľad na vode alebo v horách. Polykarbonátová šošovka 3 (priepustnosť viditeľného svetla: 11 %) s polarizačné ošetrenie. Vhodné pre všetky typy morských alebo horských športy, blokovanie odleskov na snehu a vode. Polar izácia je zjednodušene povedané jav, pri ktorom nepolarizované svetlo, ktoré sa odráža od lesklého povrchu, získava určitý stupeň polarizácie alebo 'žiary'. Polar isačné okuliare tak majú schopnosť chrániť videnie proti takémuto oslneniu a môže znížiť oslnenie od reflexia. Slnečné okuliare » Športové okuliare » Okuliare Julbo JOURNEY POLAR 3, gris t mat/vrt mat

Produkt Okuliare Julbo JOURNEY POLAR 3, gris t mat/vrt mat patrí do skupiny produktov Slnečné okuliare, vyrába ho značka Julbo.

Okuliare Julbo JOURNEY POLAR 3, gris t mat/vrt mat - parametre produktu

IntrastatOkuliare (šport, fashion)-0,15-90041091
KategóriaOkuliare, Slnečné okuliare
ZnačkaJulbo

Okuliare Julbo JOURNEY POLAR 3, gris t mat/vrt mat - história ceny a dostupnosti

Okuliare Julbo JOURNEY POLAR 3, gris t mat/vrt mat - ďalšie zaujímavé produkty

Okuliare Julbo JOURNEY POLAR 3, gris t mat/vrt mat - ako nakúpiť najvýhodnejšie?