Ogio Standard Can Cooler Bananarama

Ogio Standard Can Cooler Bananarama

Ogio Standard Can Cooler Bananarama

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ogio Standard Can Cooler Bananarama - popis produktu

Či už si zbalíte na cestu sódu, pivo alebo vodu v plechovkách, tento chladiaci obal udrží vaše nápoje studené, nech sa vydáte kamkoľvek: za športom, na golfové ihrisko, pláž alebo kdekoľvek, kam vás vaše dobrodružstvo zavedie. Aj keď má maximálnu kapacitu 6 plechoviek, je to práve odolnosť a výrazné farby, vďaka ktorým tak vyniká. Nezáleží na tom, čím ho naplníte a kam sa spolu vydáte, vydrží vám sezónu po sezóne. Vlastnosti Kapacita: max 6 štandardných plechoviek 5 mm izolačná pena udrží plechovky vychladené Prémiová 600D recyklovaná vonkajšia tkanina s podšívkou odolnou voči vode Odolný zips po celej dĺžke Nastaviteľný ramenný popruh Farba: Tyrkysová Farba podľa výrobcu: Bananarama Materiál: 600D Polyester Rozmery: 75 x 7,6 cm Krajina pôvodu: Čína

Produkt Ogio Standard Can Cooler Bananarama patrí do skupiny produktov Tašky na rameno, je v ponuke značky Ogio, farebné prevedenie je Turquoise, z materiálu 600D Polyester v ponuke e-shopu Muziker.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Cestovné tašky, je v ponuke značky Ogio, vo farbe Turquoise, materiál je 600D Polyester v ponuke e-shopu Muziker.sk.

Produkt Ogio Standard Can Cooler Bananarama patrí do skupiny produktov Tašky k vode, vyrába ho značka Ogio, vo farbe Turquoise, materiálové prevedenie je 600D Polyester, v ponuke predajcu Muziker.sk.

Ogio Standard Can Cooler Bananarama - parametre produktu

FarbaTurquoise
Materiál600D Polyester
KategóriaTašky, Obaly, Nápoje, Tašky na rameno, Cestovné tašky, Tašky k vode
ZnačkaOgio
FarbaTurquoise
Materiál600D Polyester
E-shopMuziker.sk

Ogio Standard Can Cooler Bananarama - história ceny a dostupnosti

Ogio Standard Can Cooler Bananarama - ďalšie zaujímavé produkty

Ogio Standard Can Cooler Bananarama - ako nakúpiť najvýhodnejšie?