Odkladací stolík MIRA Strieborná

Odkladací stolík MIRA Strieborná

Odkladací stolík MIRA Strieborná

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Odkladací stolík MIRA Strieborná - popis produktu

Okrúhly odkladací stolík MIRA je zhotovený v kombinácii zrkadla a chrómované ocele v dvoch farebných variantoch: strieborná a medená. Možno využiť nielen k sedacej súprave na odkladanie nápojov, ale napr. Ako kvetinový stolík. Farba:zrkadlo / meďzrkadlo / strieborná Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraná variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupná. Materiál:sklo / chrómovaná oceľ Rozmery:šírka: 42 cmhĺbka: 42 cmvýška: 46 cm Hmotnosť:4 kg Dodávané v demonte.,Okrúhly odkladací stolík MIRA je zhotovený v kombinácii zrkadla a chrómované ocele v dvoch farebných variantoch: strieborná a medená. Možno využiť nielen k sedacej súprave na odkladanie nápojov, ale napr. Ako kvetinový stolík. Farba:zrkadlo / meďzrkadlo / strieborná Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraná variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupná. Materiál:sklo / chrómovaná oceľ Rozmery:šírka: 42 cmhĺbka: 42 cmvýška: 46 cm Hmotnosť:4 kg Dodávané v demonte.

Produkt Odkladací stolík MIRA Strieborná patrí do skupiny produktov Odkladacie stolíky, patrí značke Halmar, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Odkladací stolík MIRA Strieborná - parametre produktu

Odkladací stolík MIRA Strieborná - história ceny a dostupnosti

Odkladací stolík MIRA Strieborná - ďalšie zaujímavé produkty

Odkladací stolík MIRA Strieborná - ako nakúpiť najvýhodnejšie?