Odkladací stolík KAMPA

Odkladací stolík KAMPA

Odkladací stolík KAMPA

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Odkladací stolík KAMPA - popis produktu

Štýlový odkladací stolík KAMPA je vyrobený z dyhovanej MDF, prírodného ratanu a čierne lakovanej ocele.Ideálny pomocník na odkladanie nápojov, ale aj ako stolík na kvety alebo nočný stolík.Farba:prírodná / čiernaMateriál:dyhovaná MDF / prírodný ratan / lakovaná oceľRozmery:priemer: 45 cmvýška: 45 cmNosnosť:10 kgHmotnosť:3,6 kgDodáva sa v demonte.,Štýlový odkladací stolík KAMPA je vyrobený z dyhovanej MDF, prírodného ratanu a čierne lakovanej ocele.Ideálny pomocník na odkladanie nápojov, ale aj ako stolík na kvety alebo nočný stolík.Farba:prírodná / čiernaMateriál:dyhovaná MDF / prírodný ratan / lakovaná oceľRozmery:priemer: 45 cmvýška: 45 cmNosnosť:10 kgHmotnosť:3,6 kgDodáva sa v demonte.

Produkt Odkladací stolík KAMPA je možné nájsť medzi produktmi v skupine Odkladacie stolíky, patrí značke Halmar, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Odkladací stolík KAMPA - parametre produktu

Odkladací stolík KAMPA - história ceny a dostupnosti

Odkladací stolík KAMPA - ďalšie zaujímavé produkty

Odkladací stolík KAMPA - ako nakúpiť najvýhodnejšie?