Ocuvers spray lipostamin 1x15 ml

Ocuvers spray lipostamin 1x15 ml

Ocuvers spray lipostamin 1x15 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ocuvers spray lipostamin 1x15 ml - popis produktu

Roztok v spreji na zatvorené oči – očné viečka.

  • Alternatíva očných kvapiek.
  • Založený na lipozómoch a výťažkoch z rastlín-euphrasie.
  • Výrobok zostáva po prvom použití sterilný.
  • Zdravotnícka pomôcka.

Lipozómy a obsiahnuté rastlinné výťažky pri pravidelnom užívaní očného spreja vytvárajú tenkú ochrannú vrstvu na povrchu oka, ktorá ho chráni pred alergénnymi látkami, peľom a prachom.

Účinné látky: Phospholipidkomplex, výťažky z rastlín: capparis spinosa (Kapara Tŕnistá), helychrysum italicum (Slamiha), euphrasia officinalis (Očianka lekárska), glyccyrrhiza glabra (Sladovka Hladkoplodá).

Použitie: Pri aplikácii držať sprej vo vzdialenosti asi 10 cm od oka. Nastriekať raz alebo dvakrát na zatvorené oči – na viečka. Potom nechať oči približne 5 sekúnd zatvorené. Aplikáciu opakovať podľa potreby aj niekoľkokrát denne. Pri prvom použití niekoľkokrát napumpovať, aby sa pumpička naplnila.

Upozornenie: Uchovávať mimo dosahu detí. Nevystavovať teplu ani priamemu slnečnému žiareniu. Nepoužívať po dátume spotreby. Nepoužívať pri alergiách alebo precitlivenosti na jednotlivé zložky. Nepoužívať s vode odolným make-upom, lipozómy môžu preniesť jednotlivé zložky do oka. Skladovanie – udržiavať v suchu pri izbovej teplote.

Ocuvers spray lipostamin 1x15 ml - parametre produktu

KategóriaSpreje

Ocuvers spray lipostamin 1x15 ml - história ceny a dostupnosti

Ocuvers spray lipostamin 1x15 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Ocuvers spray lipostamin 1x15 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?