Obal na okuliare Sunny Rio

Obal na okuliare Sunny Rio "ORANŽOVÝ"

Obal na okuliare Sunny Rio

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 35 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Obal na okuliare Sunny Rio "ORANŽOVÝ" - popis produktu

Praktický, dizajnový obal na okuliare poskytuje vynikajúcu ochranu pre slnečné aj dioptrické okuliare, ktorý zabráni ich poškodeniu.Obal na okuliare z kolekcie Rio je štýlovým a praktickým doplnkom. Kombinuje žiarivé farby a vzory, ktoré evokujú radosť a životnú energiu. Tento obal je vyrobený z kvalitných materiálov, ktoré zabezpečujú ochranu vašich okuliarov pred poškriabaním, prachom a inými nepriaznivými vplyvmi. Jeho vnútro je mäkké a jemné, čo zaisťuje, že vaše okuliare budú v bezpečí a nepoškodené. Nech ste kdekoľvek, tento obal pridáva do vášho štýlu žiarivú atmosféru.

Produkt Obal na okuliare Sunny Rio "ORANŽOVÝ" je možné nájsť medzi produktmi v skupine Slnečné okuliare, vyrába ho značka Dajana Rodriguez, vo veľkosti 9 x 18 x 1, farebný variant je fialová, oranžová, zelená, materiálové prevedenie je pravá koža, nájdete ho v e-shope Dajanarodriguez.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Dioptrické okuliare od značky Dajana Rodriguez, veľkosť je 9 x 18 x 1, farebný variant je fialová, oranžová, zelená, je vyrobený z materiálu pravá koža v ponuke e-shopu Dajanarodriguez.sk.

Obal na okuliare Sunny Rio "ORANŽOVÝ" - parametre produktu

FarbaZelená/Fialová/Oranžová
VeľkosťZelená/Fialová/Oranžová
MateriálPravá koža
KategóriaZelenina, Okuliare, Obaly, Slnečné okuliare, Dioptrické okuliare
ZnačkaDajana Rodriguez
Veľkosť9 x 18 x 1
Farbafialová, oranžová, zelená
Materiálpravá koža
E-shopDajanarodriguez.sk

Obal na okuliare Sunny Rio "ORANŽOVÝ" - história ceny a dostupnosti

Obal na okuliare Sunny Rio "ORANŽOVÝ" - ďalšie zaujímavé produkty

Obal na okuliare Sunny Rio "ORANŽOVÝ" - ako nakúpiť najvýhodnejšie?