Nutrend ISODRINX 420G Športový nápoj, , veľkosť #9222223

Nutrend ISODRINX 420G Športový nápoj, , veľkosť #9222223

Nutrend ISODRINX 420G Športový nápoj, , veľkosť #9222223

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nutrend ISODRINX 420G Športový nápoj, , veľkosť - popis produktu

ISODRINX je vytvorený na základe najmodernejších výskumov z oblasti fyziológie záťaže a športovej výživy na požiadavky ľudského organizmu na príjem tekutín a minerálov v priebehu výkonu. Kvalitní pitný režim v priebehu záťaže napomáha k rýchlejšej rehydratácii organizmu a doplneniu stratených minerálov. Osmolalita isotonického nápoja pri nariedení 35 g do 500 ml je 285 - 295 mOsm/kg. ISOtonický nápoj pripravte podľa doporučeného dávkovania (1 odmerka rozpustená v 500 ml vody). Podľa charakteru výkonu, intenzity a prostredia dávkujte behom výkonu 500 - 700 ml nápoje v časovom intervale jednej hodiny, každých 15 minút vypite cca 100 - 150 ml nápoja. Nikdy nie jednorazovo!! ISOtonický nápoj je určený pre aktivity s veľmi vysokou intenzitou a relatívne krátkou dobou trvaní (cca do 60 minút). Hypotonický nápoj užívajte v priebehu výkonu s dlhšou dobou trvania (nad 60 minút) a u aktivít s nižšou intenzitou, každých 10 minút 100 ml. Isotonický nápoj má osmotický tlak rovnaký ako telesné tekutiny. Vzhľadom k tomu, že ľudský pot má nižšiu osmolalitu než telesné tekutiny, je potreba dbať na dodržiavanie dávkovania. Obsah minerálov v pote je nepriamo úmerný teplote okolitého prostredia (so zvyšujúcou sa teplotou klesá koncentrácia minerálov v pote), preto je potrebné pri teplotách nad 25 C zvýšiť množstvo vody použité pre prípravu ISODRINXU o 10 až 20%. Pri neúmerne zvýšenej konzumácii isotonických nápojov môže dôjsť k väčšiemu prijatiu elektrolytov, než je ich výdaj, a teda k vyššiemu príjmu, než je aktuálna potreba. Dôjde tak k zahusteniu ich koncentrácie v extracelulárnych tekutinách a k narušeniu osmotickej rovnováhy medzi extracelulární tekutinou a bunkami. ISODRINX súčasne dodáva celé spektrum dôležitých vitamínov. Minerálna zmes je v kombinácii s jednoduchými cukrami (glukóza, sacharóza) a s komplexnými sacharidmi (maltodextrin), čo zaručuje efekt dodania rýchlej a pozvoľnej energie. Nápoj je v doporučenom množstve určený pre každého jedinca k bežnému doplneniu tekutín a základných minerálov.

Tento produkt nájdete v skupine Športové nápoje, vyrába ho značka NUTREND, nájdete ho v e-shope Sportisimo.sk a je prispôsobený unisex.

Nutrend ISODRINX 420G Športový nápoj, , veľkosť - parametre produktu

Určenieunisex
KategóriaNápoje, Športové nápoje
ZnačkaNUTREND
Určenieunisex
E-shopSportisimo.sk

Nutrend ISODRINX 420G Športový nápoj, , veľkosť - história ceny a dostupnosti

Nutrend ISODRINX 420G Športový nápoj, , veľkosť - ďalšie zaujímavé produkty

Nutrend ISODRINX 420G Športový nápoj, , veľkosť - ako nakúpiť najvýhodnejšie?