Nutrend ISODRINX 420G POMARANČ Športový nápoj, , veľkosť

Nutrend ISODRINX 420G POMARANČ Športový nápoj, , veľkosť

Nutrend ISODRINX 420G POMARANČ Športový nápoj, , veľkosť

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nutrend ISODRINX 420G POMARANČ Športový nápoj, , veľkosť - popis produktu

Jedinečný športový nápoj Nutrend ISODRINX, ktorý vášmu telu zaistí kvalitnú hydratáciu počas pohybovej aktivity. Vďaka vysokému obsahu rýchlo vstrebávateľných sacharidov je ideálnym zdrojom energie, dodá Vášmu telu optimálne množstvo minerálov a je s prídavkom desiatich vitamínov. Ponúka hypotonické a isotonické riedenie. ISODRINX je najobľúbenejším produktom našich športovcov. ISODRINX s cukrami a sladidlami je vytvorený na základe najmodernejších výskumov z oblasti fyziológie záťaže a športovej výživy na požiadavky organizmu na príjem tekutín a minerálov v priebehu výkonu.

Produkt Nutrend ISODRINX 420G POMARANČ Športový nápoj, , veľkosť patrí do skupiny produktov Športová výživa, patrí značke NUTREND vo veľkosti os, nájdete ho u predajcu Sportisimo.sk a je vhodný unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Športové nápoje, vyrába ho značka NUTREND vo veľkosti os, nájdete ho v e-shope Sportisimo.sk a je prispôsobený unisex.

Nutrend ISODRINX 420G POMARANČ Športový nápoj, , veľkosť - parametre produktu

Veľkosť
Určenieunisex
KategóriaNápoje, Športová výživa, Športové nápoje
ZnačkaNUTREND
Veľkosťos
Určenieunisex
E-shopSportisimo.sk

Nutrend ISODRINX 420G POMARANČ Športový nápoj, , veľkosť - história ceny a dostupnosti

Nutrend ISODRINX 420G POMARANČ Športový nápoj, , veľkosť - ďalšie zaujímavé produkty

Nutrend ISODRINX 420G POMARANČ Športový nápoj, , veľkosť - ako nakúpiť najvýhodnejšie?