NUK Teplomer do kúpeľa – sivý #66777

NUK Teplomer do kúpeľa – sivý #66777

NUK Teplomer do kúpeľa – sivý #66777

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 4,60 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

NUK Teplomer do kúpeľa – sivý - popis produktu

Teplomer do vody NUK Teplomer do kúpeľa – sivý:Teplomer do kúpeľa NUK sa stane nevyhnutnosťou pri kúpaní vášho bábätka. Iba meraním správnej teploty vody docielite to, aby sa vaše bábätko cítilo spokojne a malo pri kúpaní príjemné pocity. Už žiadna chladnejšia alebo naopak teplejšia voda vo vaničke nespôsobí vášmu bábätku ľaknutie. Zabudnite na usedavý plač dieťatka pri kúpaní a užívajte si večerný kúpeľ vašej ratolesti vďaka teplomeru NUK. U rastúceho bábätka čoskoro zaznamenáte, ako sa na kúpanie teší a neprejavuje najmenšie známky strachu. Doprajte svojmu drobčekovi pohodové chvíle pri kúpaní so spoľahlivým teplomerom do vody NUK!Kľúčové vlastnosti teplomera do kúpeľa NUK – sivýTeplomer má dobre zreteľnú stupnicuJe pre dieťa maximálne bezpečný, má oválny tvar bez hránNamiesto ortuti obsahuje neškodný repkový olejTeplomer nie je hračka, je vhodný dozor dospelej osoby pri jeho používaníVďaka veselým obrázkom a neutrálnej sivej farbe bude čarovným doplnkom každej kúpeľne

Tento produkt nájdete v skupine Teplomery do vody, patrí pod značku Nuk, v ponuke predajcu Alza.sk.

Produkt NUK Teplomer do kúpeľa – sivý #66777 patrí do skupiny produktov Teplomery do kúpeľa, je v ponuke značky Nuk, v ponuke predajcu Alza.sk.

NUK Teplomer do kúpeľa – sivý - parametre produktu

NUK Teplomer do kúpeľa – sivý - história ceny a dostupnosti

NUK Teplomer do kúpeľa – sivý - ďalšie zaujímavé produkty

NUK Teplomer do kúpeľa – sivý - ako nakúpiť najvýhodnejšie?