NUK  fľaštička na učenie  DISNEY-Medvedík Pú s kontrolou teploty 150 ml ružová (mix motívov) #4350967

NUK fľaštička na učenie DISNEY-Medvedík Pú s kontrolou teploty 150 ml ružová (mix motívov) #4350967

NUK  fľaštička na učenie  DISNEY-Medvedík Pú s kontrolou teploty 150 ml ružová (mix motívov) #4350967

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

NUK fľaštička na učenie DISNEY-Medvedík Pú s kontrolou teploty 150 ml ružová (mix motívov) - popis produktu

Detská fľaša na pitie NUK fľaštička na učenie DISNEY-Medvedík Pú s kontrolou teploty 150 ml ružová (mix motívov):Je zásadné, aby vaša ratolesť konzumovala dostatok tekutín. Detská fľaša na vodu Nuk bude výborným spoločníkom pri každodenných činnostiach. S príjemným vzhľadom a spoľahlivým uzáverom, ktorý nedovolí vytekaniu tekutiny, je táto fľaša na pitie pre deti správnou voľbou, ako zabezpečiť dostatočný pitný režim. Je navrhnutá tak, aby ju mohli používať deti od 6 mesiacov. Prináša pocit istoty a komfortu v priebehu učenia dieťaťa piť samostatne. Na základe jej objemu 150 ml si môžete byť istí, že dieťa bude mať vždy po ruke dostatočné množstvo tekutín. Fľaša na vodu pre deti bola vyrobená z kvalitného materiálu, ktorým je plast. Ide o odolný materiál zaručujúci jednoduchú údržbu a stálu chuť nápoja. Detská fľaša na vodu Nuk sa stane nielen praktickým pomocníkom, ale aj štýlovým doplnkom každého malého dobrodruha. Hlavné prednosti produktu NUK fľaštička na učenie DISNEY-Medvedík Pú s kontrolou teploty 150 ml ružová (mix motívov) Detská fľaša na vodu Nuk je ideálnym spoločníkom na každodenné aktivity Bude vyhovovať deťom od 6 mesiacov Dieťa sa s jej pomocou naučí piť samo Jej objem je 150 ml Detská fľaša na vodu bola vyrobená z kvalitného materiálu, ktorým je plast Vybavená pohodlným náustkom Dieťaťu sa bude dobre držať vďaka pohodlným úchytom Zaujímavé vyhotovenie podčiarkuje ružová farba Skvelé pohodlie Fľaša na vodu pre deti Nuk ponúka mnoho vlastností a funkcií, ktoré majú na starosti pohodlné používanie pre vás aj vašich malých objaviteľov. Pri pravidelnom používaní príde vhod bezpečný uzáver a pohodlný náustok. Pohodlné úchyty zaručia ľahké držanie.

Produkt NUK fľaštička na učenie DISNEY-Medvedík Pú s kontrolou teploty 150 ml ružová (mix motívov) #4350967 patrí do skupiny produktov Fľaše na pitie, je v ponuke značky Nuk.

NUK fľaštička na učenie DISNEY-Medvedík Pú s kontrolou teploty 150 ml ružová (mix motívov) - parametre produktu

KategóriaFľaše, Fľaše na pitie
ZnačkaNuk

NUK fľaštička na učenie DISNEY-Medvedík Pú s kontrolou teploty 150 ml ružová (mix motívov) - história ceny a dostupnosti

NUK fľaštička na učenie DISNEY-Medvedík Pú s kontrolou teploty 150 ml ružová (mix motívov) - ďalšie zaujímavé produkty

NUK fľaštička na učenie DISNEY-Medvedík Pú s kontrolou teploty 150 ml ružová (mix motívov) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?