NUK  fľaštička na učenie  DISNEY-Medvedík Pú s kontrolou teploty 150 ml béžová (mix motívov) #27975

NUK fľaštička na učenie DISNEY-Medvedík Pú s kontrolou teploty 150 ml béžová (mix motívov) #27975

NUK  fľaštička na učenie  DISNEY-Medvedík Pú s kontrolou teploty 150 ml béžová (mix motívov) #27975

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 12,56 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

NUK fľaštička na učenie DISNEY-Medvedík Pú s kontrolou teploty 150 ml béžová (mix motívov) - popis produktu

Detská fľaša na pitie NUK fľaštička na učenie DISNEY-Medvedík Pú s kontrolou teploty 150 ml béžová (mix motívov):Je veľmi dôležité, aby vaša ratolesť mala dostatočný prísun tekutín. Detská fľaša na vodu Nuk bude výborným spoločníkom na každodenné aktivity. So zaujímavým vyhotovením a praktickým uzáverom, ktorý nedovolí vytekaniu tekutiny, je táto fľaša na pitie pre deti tým najvhodnejším spôsobom, ako zabezpečiť správny pitný režim. Navrhnutá a vyrobená je s ohľadom na potreby detí od 6 mesiacov. Poskytne bezpečnosť a pohodlie, zatiaľ čo sa vaša ratolesť bude učiť piť samostatne. S jej objemom 150 ml sa nemusíte báť, že by dieťa nemalo po ruke dostatok tekutín. Na zhotovenie fľaše na vodu pre deti bol vybraný kvalitný materiál, akým je plast. Tento materiál je trvanlivý a zaručuje, že sa chuť nápoja nemení. Jeho údržba je navyše jednoduchá. Detská fľaša na vodu Nuk sa stane nielen výborným spoločníkom, ale aj vkusným doplnkom každého malého dobrodruha. Hlavné prednosti produktu NUK fľaštička na učenie DISNEY-Medvedík Pú s kontrolou teploty 150 ml béžová (mix motívov) Detská fľaša na vodu Nuk je výborným pomocníkom pri každodenných činnostiach Bude vyhovovať deťom od 6 mesiacov Umožní dieťaťu naučiť sa piť samostatne Má objem 150 ml Detská fľaša na vodu bola vyrobená z kvalitného materiálu, ktorým je plast S pohodlným náustkom Dieťaťu sa bude dobre držať vďaka pohodlným úchytom Vydarené vyhotovenie dopĺňa béžová farba Funkcie, ktoré vás potešia Fľaša na vodu pre deti Nuk sa chváli radom funkcií a vlastností, ktoré spríjemnia život vám aj vašim malým prieskumníkom. Pri pravidelnom používaní sa hodí bezpečný uzáver a praktický náustok. Jednoduché držanie majú na starosti pohodlné úchyty.

Produkt NUK fľaštička na učenie DISNEY-Medvedík Pú s kontrolou teploty 150 ml béžová (mix motívov) #27975 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Fľaše na pitie, je v ponuke značky Nuk v ponuke e-shopu Alza.sk.

NUK fľaštička na učenie DISNEY-Medvedík Pú s kontrolou teploty 150 ml béžová (mix motívov) - parametre produktu

KategóriaFľaše, Fľaše na pitie
ZnačkaNuk
E-shopAlza.sk

NUK fľaštička na učenie DISNEY-Medvedík Pú s kontrolou teploty 150 ml béžová (mix motívov) - história ceny a dostupnosti

NUK fľaštička na učenie DISNEY-Medvedík Pú s kontrolou teploty 150 ml béžová (mix motívov) - ďalšie zaujímavé produkty

NUK fľaštička na učenie DISNEY-Medvedík Pú s kontrolou teploty 150 ml béžová (mix motívov) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?