NUK Detské zdravotné nožnice modro-biele #67586

NUK Detské zdravotné nožnice modro-biele #67586

NUK Detské zdravotné nožnice modro-biele #67586

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 4,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

NUK Detské zdravotné nožnice modro-biele - popis produktu

Detské nožničky na nechty NUK Detské zdravotné nožnice modro-biele:Detské zdravotné nožničky na nechty NUK zelené so zaoblenou špičkou a krytom precízne, šetrne a pritom maximálne bezpečne ostrihajú nechtíky aj najmenším bábätkámHľadáte nožnice, ktoré precízne, šetrne a pritom bezpečne ostrihajú nechtíky aj najmenším bábätkám? Potom sú pre vás detské zdravotné nožničky NUK tým pravým. Pri vývine nožníc bola hlavným kritériom bezpečnosť pri manipulácii s nimi, preto sú ich špičky zaoblené. Nožnice sú tiež vybavené bezpečnostným krytom a rukoväťou s protišmykovou úpravu. Okrem jednoduchej manipulácie vás iste poteší aj ich kvalita, ostrie nožníc je vyrobené z najlepšej nehrdzavejúcej ocele.Kľúčové vlastnosti detských nožníc na nechty NUK Detské zdravotné nožnice - modréĽahké a kvalitné nožnice sú špeciálne vytvorené na strihanie nechtíkov detíNožnice sú v krásnej modrej a bielej farbeVďaka ostriu z najkvalitnejšej nehrdzavejúcej ocele docielite rýchle a precízne úpravy nechtovNožnice majú guľatú špičku, ktorá je bezpečná aj na strihanie nechtov najmenších detíRukoväť nožníc je vybavená protišmykovou úpravouDetské zdravotné nožničky NUK sou opatrené praktickým bezpečnostným krytomRýchle a jednoduché strihanie drobných nechtíkov s nožnicami NUKNUK modré nožnice na nechty so zaoblenou špičkou a bezpečnostným krytom vám pomôžu precízne ostrihať aj drobné nechtíky najmenších bábätiek. Ostrie nožníc je vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, ich rukoväť je opatrená na dotyk príjemným materiálom s protišmykovou povrchovou úpravou. O bezpečnosť sa pri strihaní postará zaoblená špička a ak nožnice nebudete potrebovať, tak ich pred malými nezbedníkmi jednoducho schováte do bezpečnostného krytu. Nožnice majú elegantný dizajn a sú vyrobené z materiálov, ktoré sú maximálne šetrné k životnému prostrediu.

Produkt NUK Detské zdravotné nožnice modro-biele #67586 patrí do skupiny produktov Nožnice na nechty, vyrába ho značka Nuk.

NUK Detské zdravotné nožnice modro-biele - parametre produktu

NUK Detské zdravotné nožnice modro-biele - história ceny a dostupnosti

NUK Detské zdravotné nožnice modro-biele - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

NUK Detské zdravotné nožnice modro-biele - ďalšie zaujímavé produkty

NUK Detské zdravotné nožnice modro-biele - ako nakúpiť najvýhodnejšie?